Ενδιαφέρουσες ειδήσεις από το Ευβοϊκό Αθλητικό χώρο, στα γρήγορα και με μια ματιά:

  • ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ

    Στον Ηρακλή Ψ. επέστρεψε ο Σπύρος Γκάβαλης, ο έμπειρος μέσος είχε μετακομίσει από τον Ιανουάριο και αγωνίστηκε με επιτυχία, με τα χρώματα του ΑΟ Ν. Αρτάκης και τώρα επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον καθιέρωσε ποδοσφαιρικά, τον Ηρακλή Ψ.

  • Ελεύθερος είναι ο Αποστόλης Καραλής, μετά από μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά με τα χρώματα του ΑΟ Αυλωναρίου. Ο πολύπειρος αμυντικός προσέφερε πάρα πολλά στην φετινή σπουδαία για τους ΄΄κιτρινόμαυρους΄΄ χρονιά (στυλοβάτης στην άμυνα και με 4 σημαντικής σημασίας γκολ), όμως λόγοι καθαρά εξωαγωνιστικοί, έφεραν το τέλος αυτής της συνεργασίας! Ήδη ο υψηλόσωμος και έμπειρος αμυντικός συζητά για νέα ποδοσφαιρική στέγη, πιο κοντά στην δουλειά του (Χαλκίδα).
  • Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για την Ίριδα Νίκου και τον Γιάννη Μωϋσιάδη, στην Χαλκίδα πλέον, της οποίας είναι και μόνιμοι κάτοικοι εδώ και κάποια χρόνια! Η παλιά πρόεδρος του Ηρακλή Ψ. Ίριδα Νίκου και ο σύζυγός της προπονητής ποδοσφαίρου, Γιάννης Μωϋσιάδης, άνοιξαν μια νέα επιχείρηση, που αφορά την εμπορία όλων των Αθλητικών Ειδών! Το κατάστημα βρίσκεται στο Αλωνάκι και στην οδό Αντιγόνου 13, με άνετο χώρο στάθμευσης, αλλά κύρια με εντυπωσιακές τιμές και καταπληκτικές προσφορές για τα σωματεία της Εύβοιας! Καλή επιτυχία λοιπόν!
  • Δύο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες απέκτησε ο Αστέρας Βατώντα, από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αρτάκης! Πρόκειται για τους Ανδρέα Κατώλη και Δημήτρη Πολύχρονο! Είναι γεγονός ότι ο Αστέρας Βατώντα, με τον Τάκη Ακριτίδη στον πάγκο του, θα στηριχτεί την νέα αγωνιστική περίοδο, σε αρκετά από τα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα, αλλά θα εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό και με νεαρούς ταλαντούχους από την περιοχή…
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΜΕΛΙΑΡΗΣ

    Με Γιάννη Φαμελιάρη, στο νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟ Πολιτικών! Ο έμπειρος και μάλιστα ειδικός στην ανάδειξη ταλέντων, προπονητής Γιάννης Φαμελιάρης, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του ιστορικού ΠΑΟ Πολιτικών, που από την περασμένη χρονιά και με πρόεδρο τον Μπάμπη Δανέλη, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια ανασυγκρότησης και ταυτόχρονα αναβίωσης της παλιάς γνωστής και δυνατής ποδοσφαιρικά ομάδας των Πολιτικών… Η περιπέτεια με το παλιό γήπεδο των Πολιτικών, που άφησε για αρκετά χρόνια ΄΄άστεγη΄΄ την ομάδα, ήταν η αιτία που έφτασε ακόμα και στην αδρανοποίησή της! Το καινούργιο γήπεδο-στολίδι πραγματικό, σήμανε και την προσπάθεια αναγέννησης της παλιάς καλής και με ιστορία στον Ευβοϊκό χώρο, ομάδας του ΠΑΟ Πολιτικών! Η πρόσληψη Γιάννη Φαμελιάρη σημαίνει ότι μπαίνουν πρωταγωνιστικοί στόχοι στην ομάδα των Μεσσαπίων, αλλά ταυτόχρονα και προσπάθεια αξιοποίησης του ντόπιου ταλαντούχου στοιχείου…