Το ποδόσφαιρο ζωντανεύει για τα καλά στο πάλαι ποτέ Δήμο Διρφύων και τρία χωρία που παραδοσιακά είχαν ομάδες που μετείχαν επι δεκαετίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ευβοίας Λήλας Μίστρου, Όλυμπος Θεολόγου και ΑΕ Πούρνου..

Τα χωριά του Πούρνου, Μίστρου , Θεολόγου , επαναδραστηριοποιούνται ποδοσφαιρικά με την ίδρυση της Ένωσης Μεσοποταμίας.

Η νέα ομάδα με μπροστάρηδες παράγοντες και από τα τρία και με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων να είναι κοντά στην νέα προσπάθεια και να μετέχουν , συγκέντρωσαν παιδιά από την περιοχή και τα χωριά αυτά με προπονητή των Βαγγέλη Σταματούκο θα αγωνισθεί όπως όλα δείχνουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΕ.

Η έδρα είναι ένα αγκάθι αν και υπάρχει η δέσμευση από τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ότι το γήπεδο του Πούρνου θα είναι έτοιμο την άνοιξη με φυσικό χλοοτάπητα, έχει παραχωρηθεί σαν έδρα το εγκαταλειμμένο και ακατάλληλο από πολλές απόψεις γήπεδο της Κάτω Στενή με συνθετικό τάπητα που αυτή την περίοδο χρησιμοποιείτε από τους δασοκομάντος ως έδρα για την προστασία των δασών και σαν ελικοδρόμιο επίσης.

Το γηπεδικό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα με τον Δήμο να πρέπει να δώσει άμεση λύση και να μην τον τρομάξουν τοπικιστικές κορώνες άλλωστε τα δημοτικά γήπεδα είναι για όλους τους πολίτες και τις ομάδες του εκάστοτε δήμου.

Μπροστάρηδες στην προσπάθεια της Ενωσης Μεσοποταμίας(Πούρνου, Μίστρου, Θεολόγου) είναι Βαγγέλης Κικίδης, Γιάννης Κικίδης, Αντώνης, Στυλιαράς από τον Μιστρο, Βαγγέλης Μιχαήλ από τον Θεολόγο, Θανάσης και Γιώργος Μετοχιάτης από τον Πούρνο.

Την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των τοπικών συμβουλίων έχει η ομάδα με τους τοπικούς άρχοντες να είναι διπλα στην ομάδα

Άγγελος Ηλίας πρόεδρος Πούρνου.

Ηρακλής Τσώκος Μίστρου.

Γιώργος Καρλατήρας Θεολόγου.

Φυσικά αυτή η προσπάθεια όπως και κάθε νέας ομάδας εχει την αμέριστη συμπαράσταση του Δ.Σ της ΕΠΣ Ευβοίας.

 

Καλώς ήρθες ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ