Δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα χάλκινο, είναι η συγκομιδή της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters 2018 που ολοκληρώνεται την Παρασκευή (08/09)

Παράλληλα, σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις από τα μέλη της Ελληνικής αποστολής, μεταξύ αυτών και η Χαλκιδέα Γεωργία Σιαράπη.

Η Σιαράπη πήρε μέρος στα 100μ. πεταλούδα, τερματίζοντας 7η στο ηλικιακό γκρουπ των 35-39 με χρόνο-ρεκόρ 1:16.64 που αποτελεί την καλύτερη επίδοση masters στα 100 μ. πεταλούδας για την κατηγορία γυναικών 35-39

Επίσης, η Χαλκιδέα κολυμβήτρια κατέλαβε την 12η θέση στα 50 μ. Πεταλούδα Γυναικών (W35) και την 19η θέση στα 50μ. ελεύθερο.

 

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο αγώνισμα των 200μ. μεικτή, επιστρέφοντας εντυπωσιακά σε επίσημες διοργανώσεις μετά από απουσία 2 χρόνων. Το χάλκινο μετάλλιο ήρθε από τον ‘Αρη Ιωαννίδη στα 200 μ. Ύπτιο

Η Γεωργία Σιαράπη, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις, θέλησε, μέσα από τον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να ευχαριστήσει όσους την βοήθησαν αλλά να τα… χώσει στον Δήμο Χαλκιδέων για την διαχείρηση του Κολυμβητηρίου.

“Ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκοί αγώνες κολύμβησης masters στη Σλοβενία, σε μια άρτια διοργάνωση υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κολύμβησης LEN (σε σύνολο 5 χιλιάδων αθλητών). Έχοντας κατακτήσει 7η θέση στα 100μ πεταλούδα, 12η θέση στα 50μ πεταλούδα και 19η θέση στα 50μ ελεύθερο, θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους δυο προπονητές μου Χρήστο Ντουρζιώτη και Ξενοφώντα Τζοτζόκο που μαζί ξεκινήσαμε αυτή την τρελή ιδέα … να ξαναμπώ στις πισίνες μετά από χρόνια. Όπως κάθε αγώνας στη ζωή έτσι και αυτή η επιστροφή είχε πολλές δυσκολίες. Σε ένα εχθρικό περιβάλλον από το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου στο κολυμβητήριο Χαλκίδας καταβάλαμε αρκετές προσπάθειες για να μπορούμε να έχουμε τα αυτονόητα που κάθε αθλητής χρειάζεται για μια επιτυχή προετοιμασία. Ωστόσο, χωρίς τη στήριξη της οικογένειας μου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Συνεχίζουμε με περισσότερη επιμονή και υπομονή.”