Ήταν αγώνας για την 20η αγωνιστική, του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ, η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Απόλλωνα Αθήνας!
Με αρκετές (για διάφορους λόγους, τραυματισμοί, εξετάσεις κλπ) απουσίες που καταγράφει, η κόουτς-Σοφία Ιορδανίδου, αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό η ομάδα, όμως τα κορίτσια, βγάζουν, πάθος και ψυχή!
Ο ΟΠΕΧ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχει από καιρό εξασφαλίσει την παραμονή και αγωνίζεται για να βελτιώνει την βαθμολογική της θέση…
Ο Απόλλωνας Αθ. Την φετινή χρονιά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται στην 5άδα που οδηγεί στα μπαράζ (5ος στην βαθμολογία, ‘ένα βαθμό πίσω από το Κολλέργιο Ντερρή) και φυσικά στοχεύει για όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική θέση…
Έτσι λοιπόν οι φιλοξενούμενοι, ήρθαν εδώ στην Χαλκίδα, θεωρώντας ότι θα είχαν ένα εύκολο βράδυ, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα του ΟΠΕΧ!
Με το ‘’καλημέρα’’ και πριν την έναρξη του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι, φρόντισαν να ‘’δυναμιτίσουν’’ την συνάντηση, δημιουργώντας, θέμα με τις μπάλες προθέρμανσης, που παραχωρεί η γηπεδούχος ομάδα!
Μια ένταση που μεταφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο και με αρκετά εριστικό τον προπονητή του Απόλλωνα, Γιώργο Κερκινέ!
Τα δύο πρώτα σετ τα κέρδισε με δυσκολία η ομάδα του Απόλλωνα (20-25 και 23-25) κάνοντας το 0-2!
Τα κορίτσια της Σοφίας Ιορδανίδου πείσμωσαν και μπήκαν αποφασισμένες, να δυσκολέψουν τις αντιπάλους τους…
Έτσι πιάνοντας, σπουδαία απόδοση (ανάλογη της αξίας τους), πήραν με ‘’περίπατο’’ το 3ο σετ (25-15) και μετά από μεγάλη μάχη και μία παράταση έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (26-24)!
Όλα πλέον κρίθηκαν στο 5ο σετ (τάϊ-μπρέϊκ), όπου τα κορίτσια της Χαλκίδας, είχαν ‘’φτερά’’ στα …χέρια, απέναντι στις απογοητευμένες, από την μεγάλη ανατροπή, φιλοξενούμενες και με το εντυπωσιακό 15-7, φτάνοντας έτσι στην μεγάλη νίκη, με 3-2!!!
*τα σετ:

  1. 20-25, σε 25’, 0-1,
  2. 23-25, σε 24’, 0-2,
  3. 25-15, σε 25’, 1-2,
  4. 26-24, σε 27’, 2-2,
  5. Τάϊ-Μπρέϊκ 15-7, σε 13’ και τελικό 3-2!

Διαιτητές ήταν οι: Αθανάσιος Τόλιος-Αντώνης Μπαμπαλής, στην Γραμματεία η Αναστασία Χατζημιχαηλίδου.
ΟΠΕ Χαλκίδας (Σοφία Ιορδανίδου): Δέδε, Μιχαλιά, Κρόκου, Ιορδανίδου, Λαΐου, Παπαγεωργίου (αρχική 6άδα), λίμπερο η Μπιτάδου, έπαιξαν και οι Καλπακά, Λύκου και Χαίλαρη.

*Δυστυχώς η όλη ένταση βγήκε, κύρια από τους φιλοξενούμενους, στην λήξη του αγώνα!
Ο πρόεδρος του ΟΠΕ Χαλκίδας, Αντώνης, προφανώς ‘’φορτωμένος’’ από τα όσα είχαν προηγηθεί, αλλά και από τα σχόλια του αντίπαλου προπονητή, όπως αναφέρει και η έκθεση των διαιτητών, σχολίασε τα όσα έγιναν, ο προπονητής Γ. Κερκινές απάντησε προκλητικά, για να εκτροχιαστεί εντελώς στην συνέχεια και να αποκαλέσει, με βαρύ χαρακτηρισμό, τον Αντ. Ζεμπίλη… Με την έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκε η συμπλοκή των δύο ανδρών!

*ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
*ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

*το ΦΑ: