*ΑΛΙΒΕΡΙ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ο Ταμυναϊκός
 επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στο σπίτι του, στο Τσαρπάλειο (ολοκληρώθηκαν οι εργασίες) και συνδύασε τον γυρισμό με καθαρή νίκη (4-0) επί της λαβωμένης Δροσιάς που είχε κάτω από τα δοκάρια τον 17χρονο Κυριακλείδη, λόγω τιμωρίας (4 αγωνιστικές) του βασικού γκολκίπερ Σωτηρόπουλου.

Δύο τα σημαντικά γεγονότα αυτού του αγώνα για τους γηπεδούχους του Ταμυναϊκού! Το πρώτο και σημαντικότερο, είναι η επιστροφή μετά από πολύ καιρό, στο ΄΄Τσαρπάλειο΄΄ Αθλητικό Κέντρο, την φυσική έδρα της ομάδας του Αλιβερίου… Εκεί έγιναν εργασίες βελτίωσης που κράτησαν για αρκετό καιρό την ομάδα του Γιώργου Ντόβολη, ΄΄πρόσφυγα΄΄ στο γήπεδο του Δύστου!

Το 2ο και επίσης σημαντικό ήταν η επιστροφή στις νίκες, για τον Ταμυναϊκό μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης με 2-0 στη Αμάρυνθο, στο ντέρμπι με  τον Αμαρυνθιακό.
Η Δροσιά μετά το ΣΟΚ της περασμένης αγωνιστικής (ήττα εντός από τον Ελλήσποντο 1-2) αλλά κύρια από τις 3 αποβολές (Ντούκα & Διοκμετζίδη), αυτή βέβαια που ΄΄στοίχισε΄΄ περισσότερο είναι η κόκκινη στον πορτιέρε Σωτηρόπουλο, που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (ήταν και αρχηγός). Έτσι ο Γιώργος Λάμπρου, χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον νεαρό Κυριακλείδη!

Δύο γκολ ο ταλαντούχος Δημ. Τρεπεκλής!

Ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια έφτασε στο 3ποντο της νίκης!

Ο Μπράχα ήταν αυτός που στο 35′ άνοιξε το σκορ, 1-0, ένα γκολ που έκρινε και το α’ μέρος!
Στο β’ 45λεπτο ο ταλαντούχος Τρεπεκλής, σκόραρε 2 φορές για την ομάδα του Αλιβερίου στο 66′ το 2-0 και στο 87′ το 3-0!

Το ΄΄κερασάκι στην τούρτα΄΄ ο Σταματούκος που έκανε το τελικό 4-0 στο 90′ .

Διαιτητής: Σάκης Παπακυριάκος, βοηθοί: Δάλλας-Ιωάννου.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Β. Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Γ. Πέππας, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Αντζέλι (83′ Β. Φωτιάς), Σταματούκος, Γ. Ντόβολης (71′ Μανδράκας), Μπράχα (65′ Μώρος), Ντούρμας (71′ Αθ. Ποδαράς), Τρεπεκλής.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γ. Λάμπρου): Κυριακλείδης, Λάμπρου, Ν. Διοκμετζίδης, Βελαέτης, Μπαζώτης, Π. Ζουρμπουλής, Γ. Αγγελάτος (76’ Σακκάς), Πετράκης, Εφ. Ζαχαράκης (65′ Γ. Βάρκας), Ν. Μαστροκώστας, Χατζηλάμπρου (76′ Λαλάκος).