ΑΥΛΩΝΑΡΙ: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
Ήταν αγώνας ανάμεσα σε δύο γειτονικές ομάδες, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ!
Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, καθώς το Αυλωνάρι, επέστρεψε στην κατηγορία μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια, στην Α’ ΕΠΣΕ και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε μία μεταβατική κατάσταση ανασυγκρότησης και την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα διεκδικήσει και πάλι την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία!
Από την άλλη ο ΑΟ Μονοδρίου, παλεύει για την όσο γίνεται γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία!
Οι ”κιτρινόμαυροι” στο παιχνίδι αυτό, προέρχονταν από μια -απρόσμενα- βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο Λήλα στο Βασιλικό και αναζητούσαν, μια καλή εμφάνιση για να ξεφύγουν από το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί και παράλληλα φυσικά να κρατήσουν επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας…
Οι παίκτες του Πάνου Κοντογιάννη το πέτυχαν, με κορυφαίο τον πολύπειρο Δημ. Μπασούκο, κέρδισαν με 4-0, είχαν ένα δοκάρι, ενώ έχασαν αρκετές ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και έχουν έτσι σταθεροποιηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, 5 πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους Λήλα Βασιλικού και ΑΟ Δύστου.
Η ομάδα του Μονοδρίου προσπάθησε φιλότιμα, όμως υπέκυψε φυσιολογικά σε καλύτερο αντίπαλο:
*τα γκολ και το δοκάρι:

  • 1-0, στο 16′ μετά από σέντρα του Μπασούκου και δυνατή κεφαλιά του Κατσούλα,
  • 2-0, στο 25′ ο Μπασούκος βρήκε πολύ ωραία τον Γκιούλη και ο νεαρός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα!
  • 3-0 στο 47′ με κεραυνό του Τσιάκου, έξω από την περιοχή,
  • 4-0 στο 67′ με τον κορυφαίο του παιχνιδιού, Δ. Μπασούκο να βρίσκει δίκτυα, όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια, βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρε και με πλασέ σκόραρε!
  • Στο 90′ δυνατό σουτ του Μπαρντι η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής Γιάννης Κηρύκος, με συνεργάτες τους Βαγγ. Ντόβολη & Α. Παλούμπη, πάρα πολύ καλοί.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Πάνος Κοντογιάννης): Ν. Κούκης, Σολάκου (85′ Καρτελιάς), Ανδρέου (85′ Ντάικο), Ξυράφης, Παπίλας, Κηπιώτης (85′ Νόνας), Γκιούλι (70′ Μπάρντι), Κατσούλας, Τσιάκος (75′ Μπρεγκανάκου), Μπασούκος, Αν. Μαστροκώστας.

ΑΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ(Αντώνης Γλυκός): Απόκοτος, Γ. Αντωνίου (90′ Α. Πασσάς), Μεγαρίτης (75′ Χατζής), Μαντζάκος, Κόκκος, Πετρογιάννης, Πουρής (46′ Πόγκας), Ζέρβας, Γ. Κοτρόζος, Καλογρίδης (75′ Καψούλης), Θ. Μαρτσούκος.