Ένας πόντος χώριζε τις δύο ομάδες, πριν από το απογευματινό παιχνίδι και στόχος για την γηπεδούχο ΑΕ Χαλκίδας και την φιλοξενούμενη Δόξα Προκοπίου, ήταν το 3ποντο της νίκης, για να μπορούν να κρατάνε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας, στην κούρσα που οδηγεί ο Παντριαδικός!
Οι ΄΄Μαυραετοί΄΄ μπήκαν πιο δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και μάλιστα στο 5’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Ν. Μπίλας, ξέφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Σοφρώνη, που μπροστά από τον Αγραφιώτη πλάσαρε, έξω από τα δοκάρια, άουτ!
Μετά το 15λεπτο οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, άρχισαν την πίεση και από στημένη φάση βρήκαν το γκολ!

…και σκόρερ και δημιουργός ο ΄΄Λάλα΄΄, που παρουσιάστηκε με νέο λουκ!

Ήταν το 19’ όταν ο Λαλανίτης εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0!
Τέσσερα λεπτά αργότερα, 23’ και πάλι ο Γιάννης Λαλανίτης, εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών κέρδισε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 2-0!
Με τον αέρα των δύο γκολ οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και προσπάθησαν και για άλλα, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του 47’ όταν ο Λαλανίτης από ευνοϊκή θέση, σούταρε πάνω από τα δοκάρια!
Στο 51’ μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων….
Κόρνερ για την Δόξα, ο Σοφρώνης επιχειρεί σουτ, ο Πατρινός πάνω στην γραμμή διώχνει κα έντονες διαμαρτυρίες από τους Προκοπιανούς, ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος!
Το σκορ έκλεισε στο 90’ όταν ο Λαλανίτης, έβγαλε έξοχη μπαλιά στον Καραχάλιο, που με σουτ έκανε το τελικό 3-0!
Διαιτητής ήταν ο Στράτος Ντούρας, με συνεργάτες τους Κώστα Δούκα και Αλέξη Καρβελά

*ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πάνος Ελευθερίου): Αγραφιώτης, Καραλής, Ζαφείρης, Πύθουλας, Πατρινός, Ζαχαριάς, Καραχάλιος, Νικολάου (60’ Αλαφάκης), Αρβανάκος (75’ Τριανταφύλλου), Λαλανίτης, Γουναρόπουλος.

*ΔΟΞΑ Προκοπίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): Γ. Μπίλας, Μπίρμπας, Γ. Περήφανος, Τσιπτσής (46’ Μπουγατσιάς), Κανελόπουλος, Κωνσταντός, Ν. Μπίλας (73’ Καρατζάς), Μάλλιαρης, Τριάντης, Σοφρώνης.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ