ΕΠΟ και Πολιτεία διαλύουν το ερασιτεχνικό μετα «τερτίπια» τους όσο αφορά το περίφημο πλέον  ΜΗΤΡΩΟ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Χθες στην αίθουσα της περιφέρειας συναντήσαμε τους λίγους ομολογούμενος εναπομείναντες ρομαντικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου αγανακτισμένους να ρωτούν πότε θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση γιατί οι ομάδες έχουν έρθει σε απόγνωση μην πούμε απελπισία.

Σε έναν νόμο όπως ή Εύβοια που τόσο έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές πλημύρες φωτιές και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί συν το υψηλό ποσοστό ανεργίας στον νομό , και παρότι οι ομάδες είναι ταχτοποιημένες στο Μητρώο της ΓΓΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Όλα αυτά γιατί οι «¨καρεκλοκένταυροι» της ΕΠΟ και της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ τραβάνε το σχοινί για  να ρίξουν τον ακροβάτη που λέγεται ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και να το σκοτώσουν.

Φιλότιμες και σωστές οι προσπάθειες του Δ.Σ της ΕΠΣΕ αλλά δυστυχώς  όπως φαίνεται και είναι «ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΙ ΕΡΗΜΟ» μιας και κανένας από τους δύο δεν ακούει η δεν κάνει καν τον κόπο να τους ακούσει.

Χθες αποφασίστηκε ένα ψήφισμα να πάει προς την ΕΠΟ , άντε και πήγε τι θα γίνει θα πρωτοκολληθεί και ευχαριστούμε… και αν έχει ξυπνήσει και στραβά ο πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να πέσουμε και σε δυσμένεια για τολμήσαμε να το κάνουμε.

Έλαμψαν δια της απουσίας τους χθες στην έκτακτη γενική συνέλευση  οι βουλευτές , δήμαρχοι, πολιτευτές και ότι άλλο μπορεί να έχουμε από θεσμούς , βλέπεις χθες δεν ήταν σε ξενοδοχείο με όλα τα παρελκόμενα η συγκέντρωση , άσε που πιστεύουμε ότι φοβήθηκαν μην την πληρώσουν αυτοί την «νύφη» από τα τερτίπια των ΔΥΟ.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει και έχει για υπαίτιους δύο ΕΠΟ και Πολιτεία.

Φως στο τούνελ δεν βλέπουμε και δε θέλω να ειμαι απαισιόδοξος αλλά θα το ξαναγράψουμε.

«Όταν στο Βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα Βατράχια»

Κλείνοντας βάζουμε ένα άτυπο «ΜΑΥΡΟ»  ημερολόγιο

15 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..