Την Κυριακή 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Ευβοιώτικο SUPER CUP! Η συνάντηση θα γίνει στο γήπεδο Ψαχνών, θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και θ΄ αναμετρηθούν η πρωταθλήτρια ΑΕ Ιστιαίας με τον κυπελλούχο ΑΟ Χαλκίς, που είναι και ο κάτοχος του συγκεκριμένου θεσμού. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον και μπορεί να θεωρηθεί ως ο καλύτερος τρόπος ν΄ ανοίξει η τοπική ποδοσφαιρική αυλαία, αφού θα τεθούν αντιμέτωπες οι δυο -κατά τεκμήριο- πιο ισχυρές ομάδες της Εύβοιας, που είναι και οι εκπρόσωποι του νησιού στις εθνικές κατηγορίες (Γ΄ Εθνική).

AO XALKIS-OLYMPIAKOS XALKIDAS 3-0 SUPER CUP EPSE 3-9-15
…ο ΑΟ Χαλκίς κατέκτησε το πρώτο SUPER CUP…το κύπελλο του οποίου κρατά στα χέρια του ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καραμπάς, ένω βρίσκεται  ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον -τότε- προπονητή των ΄΄νεραντζούρι΄΄ Γιώργο Λάμπρου…

Μάλιστα σ΄ ότι αφορά τα δελτία ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων η ΕΠΣΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι επειδή ο αγώνας ΄΄ορίσθηκε νωρίς και λόγω ότι δεν θα έχουν εκδοθεί τα περισσότερα δελτία των ποδ/στών , επιτρέπεται μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα να αγωνισθούν με ονομαστική κατάσταση ποδοσφαιριστών και κατάσταση υγείας. Η κατάσταση των ποδοσφαιριστών θα κατατεθεί στην Ένωση για θεώρηση μαζί με τη κατάσταση υγείας , ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.΄΄ Να θυμίσουμε πως πέρσι διεξήχθη για πρώτη φορά το σούπερ καπ και ο ΑΟ Χαλκίς είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού Χαλκίδας.