Συνεδρίασε, την αμέσως επόμενη μέρα των Αρχαιρεσιών (Τρίτη 05-Φεβρ.-2019) το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Εύβοιας, στα Γραφεία της ΕΠΣΕ, όπου έγινε η συγκρότησή του σε σώμα, αλλά και καταρτίστηκαν οι διάφορες Επιτροπές της Ένωσης!
*το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

 1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Παπακωνσταντίνου
 2. Α’ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ρέτσας
 3. Β’ Αντιπρόεδρος: Τάσος Τσεκούρας
 4. Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Πίσχινας
 5. Ταμίας: Αντώνης Παπαδάκης
 6. Αναπλ. Γ. Γ.: Γιάννης Λάμπρου
 7. Αναπλ. Ταμίας: Άγγελος Μισιρλής
 8. Αντιπρόεδρος Β. Εύβοιας-ειδ. Σύμβουλος: Γιώργος Αλαφάκης
 9. Αντιπρόεδρος Ν. Εύβοιας-ειδ. Σύμβουλος: Νίκος Δαφνής
 10. Μέλος: Δημήτρης Ιωσήφ
 11. Μέλος: Λευτέρης Κατσαντώνης

Το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας είναι ανανεωμένο κατά τα 3/11, με την εκλογή των Άγγελου Μισιρλή, Λευτέρη Κατσαντώνη και Γιάννη Λάμπρου.
Στην πρώτη συνεδρίαση συγκροτήθηκαν και οι διάφορες επιτροπές που λειτουργούν στην ΕΠΣΕ, με την σύνθεση που αναφέρονται στην συνέχεια:

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο δύσκολο αλλά δημιουργικό έργο του ΔΣ και των Επιτροπών, που είναι η ΄΄καρδιά΄΄ της ΕΠΣΕ, ζήτησε από όλους συνέπεια και σταθερή πορεία στους στόχους που έχουν τεθεί και που θα επαναπροσδιοριστούν, ακόμα πιο καλά μετά το πέρας των πρωταθλημάτων!

 • Έγινε γνωστό ότι στις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει παρουσίαση της νέας μορφής του ιστοτόπου (site) της ΕΠΣΕ.
 • Μετά την αλλαγή της ώρας θα γίνουν δύο εμβόλιμες αγωνιστικές στην Α’ ΕΠΣΕ και στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΕ, με πιθανότερες ημερομηνίες την 10η Απριλίου και την 24η Απριλίου (Μεγ. Τετάρτη).
 • Θα επαναλειτουργήσει το ″σώμα των παρατηρητών″…
 • Άμεσα η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΕ θα καλέσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να ενημερώσει σχετικά με τους κανόνες της καλής συνεργασίας και λειτουργίας στους αγωνιστικούς χώρους…
 • ο πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου παρουσίασε προτάσεις που συζητήθηκαν και θα συζητηθούν και που αφορούν την πιο εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣΕ, αλλά και την βελτίωση γενικότερα προς το καλύτερο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασία και οι όποιες βελτιώσεις αυτών των προτάσεων, τότε αυτές θα δημοσιοποιηθούν, από την ΕΠΣΕ!