Σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της γειτονικής Βοιωτίας σε Α’ και Β’ κατηγορία και όπως κάθε εβδομάδα να πάμε να δούμε με μια γρήγορη ματιά αυτή την εξέλιξη…

Α’ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ:

Σε μια από τις δυσκολότερες καμπές της ιστορίας της η ομάδα του ΑΟ Θήβα, που παλεύει για να παραμείνει στην Α’ ΕΠΣΒ!

Οι δύο της κορυφής Κιθαιρώνας Καπαρελίου (3-0 το Ακραίφνιο) και Άσπρα Σπίτια (με το εκκωφαντικό 0-7 στο Μαυρομάτι) αύξησαν την διαφορά τους από την 3η της βαθμολογίας Ολυμπιάδα Οινοφύτων, που γνώρισε οδυνηρή ήττα στο Κόκκινο από τον τοπικό ΠΑΟΚ με 4-2!
Στην μάχη της παραμονής δεν είχαμε κάποιες θεαματικές αλλαγές… Εύκολη επικράτηση το Δήλεσι (5-2) κόντρα στις καταδικασμένες Πλαταιές, αναμενόμενη ήττα για το Ακραίφνιο στο Καπαρέλι, βαθμό-ανάσα ο Αρματηλάτης (0-0) στον Ορχομενό, ενώ η Θήβα παραμένει και αυτή σε δύσκολη θέση (ήττα 2-1 στην Παναλίαρτο)!
Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη αγωνιστική (13η -Σάββατο 15 Δεκ.) στα Άσπρα Σπίτια, όπου η τοπική Ένωση (30β) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Κιθαρώνα Καπαρελίου (34β), μια μάχη που θα κρίνει πολλά ανάλογα με την εξέλιξή της! Ντέρμπι όμως και στην μάχη της παραμονής, στο Άρμα Θηβών, ο Αρματηλάτης (12β) υποδέχεται το Δήλεσι (10β). Οι δύο ΄΄μονομάχοι΄΄ έχουν απόλυτη ανάγκη βαθμών!

…αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής, η επόμενη 13η & η βαθμολογία …:

*Β’ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

…1ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Σταθερά στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα ο Πανδαυλειακος, πέρασε ΄΄αέρας΄΄ από το Κάστρο (1-4)!

″Αγκαλιά″ στην κούρσα του τίτλου, ο Παμβαγιακός και ο Ελικώνας Δόμβραινας, είναι πλέον μαζί στους 22 πόντοι, με την ομάδα της Δόμβραινας όμως να ΄΄χρωστάει΄΄ το ρεπό της! ″Παραμονεύει″ 4 βαθμούς πίσω ο Νέος ΠΑΟΚ Κυριακίου (έχει κάνει το ρεπό του), που δεν δυσκολεύτηκε να φύγει νικητής με 3-0 από την Άσκρη! Συνεχίζει η Ρήξη Λιβαδειά, χωρίς νίκη και μόλις ένα βαθμό συγκομιδή…

…2ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Καλή παρουσία για τον ΠΑΣ Οινοφύτων!

Στην ″μοναξιά″ της κορυφής, η ιστορική Δάφνη Ερυθρών (3-1 άνετα το Μελισσοχώρι), εκμεταλλευόμενη το ″Χ″στο ντέρμπι του Επαμεινώνδα Λεύκτρων, με τα  τα Σκούρτα και να επισημανθεί ότι και οι δύο δεν έχουν κάνει το ρεπό τους, σε αντίθεση με την πρωτοπόρο Δάφνη Ερ.!