ΕΠΣ Βοιωτίας: …μια ματιά στους γείτονες!

0
1473
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Οινιφύτων: …με πολύ Ευβοϊκό στοιχείο, ΄΄κρατάει΄΄ άμεση επαφή με την κορυφή!

Παράλληλα με τα ″δικά μας″  πρωταθλήματα στην Εύβοια, εξελίσσονται και αυτά στην γειτονική μας, Βοιωτία! Στην Α’ ΕΠΣΒ, τα πράγματα εξελίσσονται με μεγάλο ενδιαφέρον, οι ″3″ της κορυφής έχουν πάρει …″αποστάσεις″ από τους επόμενους, με τα Άσπρα Σπίτια να έχουν το απόλυτο 8 στα 8 (24β) ν’ ακολουθεί κατά βήμα ο Κιθαιρώνας (22β) και σε απόσταση που επιτρέπει βλέψεις (17β) η Ολυμπιάδα των Οινοφύτων, του ″δικού″ μας Γιώργου Λάμπρου!

Στην άλλη μάχη της παραμονής, οι Πλαταιές, μάλλον δεν φαίνονται να έχουν ″κουράγια″ και οδεύπυν ολοταχώς προς την Β’ ΕΠΣΒ, ενώ ακριβώς από άνω 8 ομάδες ″συνωστίζονται″ σε μια διαφορά 5 βαθμών μεταξύ τους και σε μια οπωσδήποτε πολύ σκληρή αναμέτρηση ανάμεσά τους!

…αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής, η επόμενη 9η & η βαθμολογία …:

***στην Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας:

…1ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ: …οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΒ…

Σπουδαία ιστορία στο Βοιωτικό ποδόσφαιρο τα Βάγια, βρίσκονται σε καλό momentum, προελαύνουν και προσπαθούν να επανακάμψουν στη μεγάλη κατηγορία:

…2ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

ΣΚΟΥΡΤΑ πάνω και ΔΑΦΝΗ Ερυθρών κάτω, οι δύο στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΒ.

Πέντε είναι οι εμφανιζόμενοι σαν ″μνηστήρες″ της κορυφής και της ανόδου, τα Σκούρτα, η ιστορική Δάφνη Ερυθρών, ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων και ο Ελλοπιακός, τους χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί (από 13 μέχρι 10) και τα πάντα ρευστά…