ΕΠΣ Βοιωτίας: …μια ματιά στους γείτονες!

΄΄Πήρε κεφάλι΄΄ στην βαθμολογία ο Κιθαιρώνας Καπαρελίου!

Η ήττα στο ντέρμπι των Οινοφύτων, των Άσπρων Σπιτιών, που οδηγούσαν την κούρσα, από την Ολυμπιάδα, που βλέπει και αυτή κορυφή, από κοντά, έδωσε την ευκαιρία στον επίσης φιλόδοξο Κιθαιρώνα Καπαρελίου, να ″πιάσει″ την κορυφή της βαθμολογίας, με ένα πόντο διαφορά! Οι πρωτοπόροι μετά από μια πετυχημένη και δύσκολη έξοδο στον ιστορικό Ορχομενό, νίκησαν την τοπική ομάδα με 0-1! Η Ολυμπιάδα Οινοφύτων, με φανερές τις ″πινελιές″ του Γιώργου Λάμπρου, στο παιχνίδι της, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στ’ Άσπρα Σπίτια, με το καθαρό 3-1!
Δεν φαίνεται να είναι ″αναστρέψιμη″ η κατάσταση για τις Πλαταιές, που συνεχίζουν το πικρό ″ταξίδι″ προς την Β’ ΕΠΣΒ, ενώ καλά κρατάει η μάχη της παραμονής,  ανάμεσα σε Κυπαρισσό, Θήβα, Ακραίφνιο, Αρματηλάτη και Δήλεσι!

…αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής, η επόμενη 10η & η βαθμολογία …:

***στην Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας:

…1ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Ο Ελικώνας Δόμβραινας σταθερά στην 2η θέση…

Κέρδισε με 3-1 τον Πανγεωργικό, ο Ελικώνας και πλησίασε προς την κορυφή στους 2 μόλις πόντους, πίσω από τον πρωτοπόρο Παμβαγιακό, που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο!

…2ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΒ:

Πάλαι ποτέ ισχυρός ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων, τώρα παλεύει στην Β’ ΕΠΣΒ…

Προχωράνε ακάθεκτα τα Σκούρτα, όμως η Δάφνη Ερυθρών, έχει έναν αγώνα λιγότερο (με ΠΑΣ Οινοφύτων στις Ερυθρές), αντίθετα έχασαν έδαφος Ελλοπιακός και Επαμενώνδας, που το μεταξύ τους ντέρμπι στην Ελλοπία, έμεινε ισόπαλο στο 1-1!