.Την πρώτη από τις τρείς που έχει προγραμματίσει έκοψε η ΕΠΣ Εύβοιας το Σάββατο στην Ιστιαία για τα σωματεία της Β.Εύβοιας ενώ θα ακολουθήσουν την Τέταρτη και την Παρασκευή σε Χαλκίδα και Αλιβέρι για τα σωματεία της κεντρικής και της Νότιας Εύβοιας αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας ο γραμματέας Γιώργος Πίσχινας, ο Γιάννης Λάμπρου μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Χαράλαμπο Καρατζά και τον διαιτητή Θανάση Αθανάσιος Παπακυριακος

και αφού σταμάτησαν στο Προκόπι για να προσκυνήσουν στον Αη Γιάννη το Ρώσο αντάμωσαν και τον Γιώργο Αλαφάκη στο Μαντούδι και όλοι μαζί βρέθηκαν στις 6.30 στην Ιστιαία όπου τους περίμεναν οι βορειοευβοιώτες Πανταζής, Μισυρλής,και  Κατσαντώνης τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δηλαδή που εκπροσωπούσαν την ΕΠΣΕ σε αυτήν την εκδήλωση, βρέθηκαν με τα σωματεία σε καφετέρια της πόλης και εκεί ο κύριος Ρέτσας έκανε έναν μήνη απολογισμό δράσης της Ένωσης θα λέγαμε και που η γενική εικόνα έδειξε καθολική αποδοχή εκ μέρους των σωματείων γιατί και τέτοιο φάνηκε μέσα από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των σωματείων που πήραν τον λόγο.

Ο πρόεδρος έκοψε την πίτα και αφού ευχήθηκε για Καλή Χρονιά ανακοίνωσε τις επαφές που έχει η Ένωση μέσω της ΕΠΟ με την ΟΥΕΦΑ για την περαιτέρω οικονομική στήριξη τους από κονδύλια της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Εδώ να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα εκπρόσωπος σωματείου που πήρε το λόγο έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ποσόν με το οποίο επωφελήθηκαν τα σωματεία από διάφορες ενέργειες της Ένωσης και έφτασαν στο ποσόν των οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Στην συνέχεια ο γραμματέας κύριος Πίσχινας προχώρησε στην διαδικασία της κλήρωσης των δώρων με τον Ολυμπιακό Λιμνης και τον Ταξιάρχη να είναι οι σούπερ τυχερές ομάδες που κέρδισε από δύο χιλ. Ευρω και το Μαντούδι με τον Αρτεμισιακό να κερδίζουν από μια δωρεάν διαιτησία. Εν κατακλείδι θα λέγαμε ότι η γενική εικόνα που θα μπορούσε κάποιος να αποκομίσει είναι ότι η εν λόγω εκδήλωση ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στην διοικητική λειτουργεία αλλά και οικονομική διαχείριση της Ένωσης…

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ