Ο φρενήρης καλπασμός στον 4ο όμιλο του πανελληνίου πρωταθλήματος της ΕΠΟ και της ομάδας νέων (Κ 17)μετά την Κ-15 της ΕΎΒΟΙΑΣ συνεχίστηκε χθες καθώς συνέτριψε και την ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσα με 5-0 και τερμάτισε και αυτή στην πρώτη θέση του τετάρτου ομίλου.

Η κυριαρχία της δεν αμφισβητήθηκε στο ελάχιστο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αντιπάλου προπονητή…τέτοια ομάδα δεν υπάρχει στον όμιλο αλλά πιστεύω ότι είναι και στις δυο-τρεις του πρωταθλήματος!…Ε τώρα τι να πεις και τι άλλο να γράψεις.

Βέβαια τα δυσκολα δυσκολότερα είναι μπροστά αλλά χωρίς τα μυαλά των παιχτών και των δύο ομάδων μας να παίρνουν αέρα μπορούν να τα καταφέρουν να ξεπεράσουν και τους προσεχείς αντιπάλους τους έχοντας και το πλεονέκτημα του εντός έδρας νοκ άουτ αγώνα.

Πριν όμως πούμε κάτι άλλο θα πρέπει να τονίσουμε την εξαιρετική προσπάθεια από πλευράς οργάνωσης των ομάδων των μικτών από την διοίκηση ΕΠΣ Εύβοιας η οποία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμπαραστέκεται στα παιδιά και γενικά η αρωγή είναι άψογη.

Συγχαρητήρια

φυσικά στο προπονητικό τιμ ,Αργ.Μαστραγγελής και Παν.Κοντογιάννης αλλά κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πέρα από το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν,είναι όλοι τους εξαιρετικοί χαρακτήρες με άψογη συμπεριφορά μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και λειτουργούν όλοι τους ώς μία οικογένεια.

Στα του αγώνα απλά θα πούμε ότι ενώ η Εύβοια κυριαρχούσε,η Καρδίτσα βγήκε τρεις φορές στην κόντρα επίθεση και δημιούργησε πανικό στην εστία της Ευνοϊκής ομάδας και τον Αγγελή να ενεργεί σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εύβοια βρήκε και σκορ, είχε περιηγηθεί πάντως από το 20’με εύστοχο χτύπημα πέναλτι τού Αργυρίου, οπότε με τους Πετράκη 55′,Τζεμπελίκο 57′,Ζαχαράκη 65′ και Μαρνέζο 90′ σημείωσε συνολικά 5 γκολ ενώ είχε και δύο δοκάρια σε σουτ των Συνοδάκη 55` και Μαρνέζου78`

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ