Με σχετικό Επείγον Δελτίο Τύπου, η ΕΠΣ Εύβοιας, ενημερώνει τα σωματεία της, για τα πιο κάτω θέματα:

1)Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού και του Προέδρου της Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Γιάννη Ρέτσα, που αφορά την υλοποίηση της πράξης προμήθειας και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο Ενωσιακό γήπεδο Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ.

2)Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής  για την Α΄ και B΄ ερασιτεχνική κατηγορία σας γνωρίζουμε ότι,  στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή και οι 16 ομάδες,  ενώ στην Β’ ερασιτεχνική κατηγορία δήλωσαν όλα τα σωματεία εκτός  των σωματείων ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ και ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ. Τις δύο θέσεις που παραμένουν κενές θα αντικαταστήσουν , με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την θέση τους στην γενική βαθμολογική κατάταξη, ομάδες από την Γ΄ ερασιτεχνική κατηγορία.

3)Η προγραμματισμένη διεξαγωγή της  Σχολής Προπονητών UEFA B  της  Ε.Π.Ο. που είχε αναλάβει να φιλοξενήσει η Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ στην Χαλκίδα δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω μη επαρκούς  αριθμού υποψηφίων που δήλωσαν ενδιαφέρον.

4)Ορίστηκε η νέα Επιτροπή Διαιτησίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024, η οποία θα αποτελείται από τον Χαράλαμπο Καρατζά Πρόεδρο , τον Στέλιο Φώτη Αναπληρωτή Πρόεδρο και την Χρύσα Μαργαρίτη Μέλος. Υπεύθυνος για τους ορισμούς θα είναι ο Στέλιος Φώτης και Υπεύθυνη Εκπαίδευσης θα είναι η Χρύσα Μαργαρίτη με συνεργάτες τους Γιάννη Κάμπαξη και Βασίλη Καμπούρη.