• Σύμφωνα με εκτιμήσεις και πληροφορίες που έχουμε, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων (ήταν να γίνει στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου) και του Κυπέλλου Εύβοιας (είχε οριστεί για τις 18-Αυγούστου), αναμένεται να μετατεθούν!
    Η έκρυθμη κατάσταση και οι ανυπολόγιστες, αλλά και πρωτοφανείς καταστροφές, στην Βόρεια Εύβοια, από την πύρινη λαίλαπα, η διοίκηση της ΕΠΣΕ, σίγουρα θα προχωρήσει σε ορισμό νέων ημερομηνιών, για τις σχετικές κληρώσεις!
    Αναμφισβήτητα η περιοδικοί της αντιπροσωπείας της διοίκησης (πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας και ΓΓ Γιώργος Πίσχινας), στις πληγείσες περιοχές της Β. Εύβοιας, θα δώσει την ευκαιρία να γίνει, επί τόπου εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί, τις ζημιές που έχουν γίνει στα γήπεδα και γενικότερα ν’ ακούσουν τις απόψεις και τις σκέψεις; των παραγόντων των ομάδων της Β. Εύβοιας…
  • Ένα ακόμα νέο σωματείο, αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ και εντάχθηκε στην δύναμη της ΕΠΣ Εύβοιας, πρόκειται για τον ΑΣ ″ΡΟΜΑΪΚΟΣ″ Χαλκίδας (χρώματα κίτρινο-μπλε)!
  • Στις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουν, από την ΕΠΟ, την σχετική αναγνώριση, τρία ακόμα σωματεία, που θα ενταχθούν και αυτά στο δυναμικό της ΕΠΣΕ!
    Πρόκειται για τον Αθλητικό Σύλλογο Αγδινών, την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ψαχνών και τον Ατρόμητο Αλιβερίου.