Όπως συνηθίζεται, κατά την διάρκεια της διαδικασίας της Κλήρωσης των Πρωταθλημάτων, η διοίκηση της ΕΠΣΕ, κάνει κάποιες τιμητικές διακρίσεις, σε ανθρώπους που έχουν γράψει την δική τους πορεία και την δική τους, ξεχωριστή ιστορία, στον Ευβοϊκό και όχι μόνο ποδοσφαιρικό χώρο!

Στην χθεσινοβραδυνή εκδήλωση, η Διοίκηση της ΕΠΣΕ, τίμησε 5 ποδοσφαιράνθρωπους, με τεράστια πορεία, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους!
Πρόκειται για τους:

  1. Κώστα Βέττα, παλιό ποδοσφαιριστή (Μαντούδι), γυμναστή και προπονητή…
  2. Τάσο Μάρκου, ποδοσφαιρικό παράγοντα, από το Βασιλικό, που συνέβαλε τα μέγιστα στην δημιουργία της ″χρυσής εποχής″ του Λήλαντα Βασιλικού, σε Δ’ & Γ’ Εθνική…
  3. Δημήτρη Δεμερτζή, τον εμβληματικό ″κύριο-Τάκη″, που έγραψε ιστορία σαν αγωνιστής της Δημοκρατίας, ποδοσφαιριστής, παράγοντας της ΕΠΣ Ε-Β και έναν από τους ″αναγεννητές″ του Ολυμπιακού Χαλκίδας, αλλά και εκδότη εφημερίδων για 10ετίες…
  4. Κώστα Τοκπασίδη, γόνο της ποδοσφαιροοικογένειας των ″Τοκπασίδηδων″, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που είχε την τύχη ν’ αγωνιστεί με τα χρώματα των δύο ″μεγάλων″, της Χαλκίδας, Ολυμπιακό Χαλκίδας και ΑΟ Χαλκίς και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο Εθνικών κατηγοριών…
  5. Παναγιώτη Φράγκα, τον πασίγνωστο ″Τούλη″, τον Βασιλικαριώτη, ποδοσφαιράνθρωπο, που μετά το τέλος της καριέρας του με τα χρώματα, πάντα, του Λήλαντα Βασιλικού, έγινε Διαιτητής ποδοσφαίρου, φτάνοντας σε πολύ μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες.

    Μία, ανέκδοτη, και σπάνια φωτογραφία της ποδοσφαιρικής ομάδας των Διαιτητών της Εύβοιας, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, το 1982, σε φιλικό αγώνα με τους διαιτητές της Αθήνας… Ο αείμνηστος Παν. Φράγκας (Τούλης), διακρίνεται με τον κύκλο στο δεξιό άκρο της φωτό… Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές-Διαιτητές, διακρίνονται ο Μιχάλης Μπούρικας, ο Μανώλης Φεργάδης, ο Τάκης Αρβανίτηςμ ο Αργύρης Ανδρεόπουλος, ο Γιάν. Τσάλας, ο αλησμόνητος Κώστας Πικραμένος, ο Στ. Στεφανόπουλος, ο Στ. Χαρλαβάνης, ο Γιάν. Φωτίου, ο Γιώργος Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Αδάμ, ο Βασίλης Κατσιγιάννης (΄΄Μπίλης΄΄), ο Κώστας Μασουρίδης, ο Χρ. Μανέτας και άλλοι… Επίσης διακρίνονται και δύο εμβληματικές μορφές ο Χρήστος Τοκπασίδης (διοικητικός σύμβουλος & επικεφαλής της αποστολής- όρθιος 4ος από αριστερά) και ο γυμναστής-προπονητής Γιάννης Καρβελάς (όρθιος στο μέσον με πολιτικά ρούχα).

Παρακολουθήστε όλη την διαδικασία και τις τοποθετήσεις, αλλά και αυτήν της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα, που αναφέρθηκε στα όσα σημαντικά γίνονται στον Αθλητικό Τομέα του Δήμου: