Με μια πολύ ζεστή και όμορφη τελετή, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 90 χρόνων ΄΄ζωής΄΄ και δράσης της ΕΠΣ Εύβοιας! Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε κοινή τελετή όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, της ΕΠΣΕ, των Προπονητών και των Διαιτητών…

Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι πάρα πολλών σωματείων από όλη την Εύβοια. Από τον αθλητικό χώρο  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής Μιχλάλης Τζανόπουλος,  οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Αντώνης Πριόνας (Εθνική Γυναικών), Αντώνης Νικοπολίδης (Εθνική Κ-20), ο Γιώργος Μαυρής Ταμίας του ΔΣ της ΕΠΣ Βοιωτίας και ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών καιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Βοιωτίας Γιάννης Καντάς.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Αντιπεφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας, Ηλίας Μπουρμάς, Μίνα Παπαναστασίου και Κώστας Βαρδακώστας. Επίσης οι Δήμαρχοι, Χαλκιδέων Χρ. Παγώνης, Μεσσαπίων-Διρφύων και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιώργος Ψαθάς, Ερετρίας Αμφιτρίτη Αλιμπαντέ και Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕ Χαλκίδας Κώστας Αναγνωστάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Έλενα Βάκα.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε και μια σύντομη αναφορά στην 90χρονη δράση της ΕΠΣΕ…

Για λογαριασμό των Διαιτητών της Εύβοιας, μίλησε ο πρόεδρος Λευτέρης Φανός και για τους προπονητές ο πρόεδρος Πάνος Τοκπασίδης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις:

  • …του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Αντώνη Νικοπολίδη (από ΕΠΣΕ & Σύνδεσμο Διαιτητών).
  • …των διαιτητών Βασίλη Καμπούρη (βοηθός στην Super League & διεθνής FIFA) και Κώστα Κωνστάντιου (βοηθός στην Super League).
  • των πρώτων σκόρερς, των 3 κατηγοριών της ΕΠΣ Εύβοιας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17, Τάσου Μαναρίτσα (Α’ ΕΠΣΕ με Ηρακλή Ψαχνών), Δημήτρη Ζουζουλή (Β’ ΕΠΣΕ -1ος όμιλος με Σκεπαστή), Ηλ. Αντωνάκου (Β’ ΕΠΣΕ -2ος όμιλος, με Ολυμπιακό Χ.), Γιώργου Κοκκάλα (Β’ ΕΠΣΕ -3ος όμιλος, με Κόσκινα), Ευστ. Ευστθίου (Γ’ ΕΠΣΕ -1ος όμιλος, με Ελληνικά), Δημήτρη Κουλοχέρη (Γ’ ΕΠΣΕ -2ος όμιλος, με Ληλάντιο) και Λευτέρη Μήτρου (Γ’ ΕΠΣΕ -3ος όμιλος, με Άρη Αγ. Ιωάννη).

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας της ΕΠΣΕ, των Διαιτητών και των Προπονητών κει μοιράστηκαν τα σχετικά δώρα…

***ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ με την κάμερα της Μαρίας Βελισσαράκου: