Την πρώτη του ισοπαλία στην Γ’ Εθνική πήρε ο Απόλλων Ερέτριας στο Ενωσιακό Αθλητικό με αντίπαλο τον φιλόδοξο Αιολικό .

Η ομάδα του Δημητρη Βαλκάνου με καλή αμυντική τακτική και εξαιρετικό τον τερματοφύλακα Ναβροζίδη άντεξε στην πίεση του Αιολικού και απέσπασε ένα πολυτιμο βαθμό από μία ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και υψηλούς στόχους.

Ο Απόλλων απέχει εφτά βαθμούς από την γραμμή σωτηρίας και θα δείξει στο άμεσο μέλλον αν ο βαθμός αυτός ήταν πολύτιμος ή γοήτρου.

Η αποκαρδιωτική εικόνα του Ενωσιακού μας αναγκάζει να γράψουμε δύο λόγια για τον κόσμο της Ερέτριας που θα έπρεπε να είναι ποιο κοντά στην ομάδα που έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας στην Γ’ Εθνική .

O Απόλλων είχε την καλή του στιγμή με τον Τόρα στο 25′ όταν η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Ο Αιολικός του “ΔΙΚΟΥ” μας Δημήτρη Βεζυρτζόγλου ήρθε με σκοπό το διπλό δεν κατάφερε και σίγουρα αυτή η απώλεια είναι “γκέλα” για τους νησιώτες.

Έκλεψαν την παράσταση στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο οι φίλαθλοι του Αιολικού μετά πανό τους και τα πολύχρωμα καπνογόνα πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Κάπου εδώ οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής και της δημάρχου Αμφιτρίτης Αλιμπατέ είναι τεράστιες αφήνοντας την ομάδα χωρίς γήπεδο οδηγώντας της να αγωνιστεί μακρυά από την φυσική της έδρα.

Απόλλων Ερέτριας(Δ. Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι, Κορακιανίτης, Κοντός(73′ Μπαλόζι), Σμπιλήρης Καλοχωρίδης, Βαλκάνος(83′ Κοκάλας), Ντουλαβέρης, Seol-Hyun(80’Angelli), Tόρα, Αμαραντίδης(65’Μώρος).

Αιολικός(Απ.Στύλος):  Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχια, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης, Παλαμουτσής (58′ Τιάγκο), Διαμαντίδης, Βεζιρτζόγλου(83′ Σεφουλάι), Λαμπράκης(83′ Ποτουρίδης).