Ερέτρια-ΑΟ Χαλκίς 1-1: Πέρασε στο τελικό για το 9ο! (photos)

0
154

Παρότι το ρόστερ του όλο και μικραίνει, παρότι τα προβλήματα συνεχίζουν να ταλανίζουν την ομάδα, με τους Μπλανκο και Χαρτσιά να απουσιάζουν λόγω διακοπών των Εορτών, αλλά φαίνεται τουλάχιστον ότι το αγωνιστικό τμήμα έχει ΄΄μέταλλο΄΄ πρωταθλητή.

Ο ΑΟ Χαλκίς προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας για να διεκδικήσει την ένατη κατάκτηση κυπέλλου Ευβοίας σε δέκα παρουσίες  σε τελικό, με μοναδικό χαμένο αυτόν του 2000 από τον Λήλα Βασιλικού.

Ο ΑΟ Χαλκίς άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο Βαγγέλης Ντελέκος ΄΄ετοίμασε΄΄ το γκολ και ο Παναγιώτης Ταυταρίδης έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο β’ μέρος και ισοφάρισαν στο 72′ με τον Καρβελά να κάνει σέντρα και αφού ο Κακαβάς δεν εκτίμησε σωστά την τροχιά της μπάλας, το 1-1 ήταν γεγονός.

Το τελικό σφύριγμα του Μάριου Πόγκα βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοιας 2017-2018.

Ερέτρια (Δ. Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μπαλόζι (70′ Μετσανάι), Καρβελάς, Σμπιλίρης, Κοντός, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (80′ Τρεγκάι), Αγραφιώτης, Γ. Τόρα, Μώρος.

 ΑΟ Χαλκίς (Αν. Αυλωνίτης): Κακαβάς, Γεωργίου, Βαλκάνος, Μπακομήτρος (70′ Πατερίτσας), Καραμπάς, Εμέκα, Παπαδάκης, Ντελέκος (90′ Γ. Αυλωνίτης), Ανέστης, Πολίτης, Ταυταρίδης (85′ Κουτσαυλής).