Την ήττα με το βαρύ 1-4 γνώρισε ο Απόλλων Ερέτριας στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο από την Θύελλα Καμαρίου.

Οι σαντορινιοί ήταν καταιγιστικοί στο β’ ημίχρονο υποχρεώνοντας την ομάδα του Δημήτρη Βαλκάνου να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο και τρία στα τρία σε ήττες στο πρωτάθλημα.

Κι όμως το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Απόλλωνα Ερέτριας  με την ευβοϊκή ομάδα να ανοίγει το σκορ με το σουτ του Αμαραντίδη στο 7′ λεπτό του αγώνα να στέλνει την μπάλα στο “Γ” του Τσουκαλά  και να κάνει το 1-0.

Το β’ημίχρονο ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για την Ερέτρια στο 55′ ο Αργυρίου ισοφάρισε για την Θύελλα Καμαρίου σε 1-1, για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Ερρίκου στο 75′ και 92′ και ένα ενδιάμεσα του Ρετσου στο 80′ για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

Όλοι απών στο Ενωσιακό αθλητικό κέντρο , απών ο κόσμος του Απόλλωνα, απών οι παίχτες του Απόλλωνα, απών η σπίθα  από την ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους και για τρίτο ματς καταρρέει στο β’ μέρος,απών ο Δήμος Ερέτριας που σε ένα ρεσιτάλ ζαμανφουτισμού έσπειρε το γήπεδο αρχές Οκτώμβρη με δύο ομάδες σε εθνικές κατηγορίες, απών ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας που αποδυναμώθηκε αντί να ενισχυθεί.

Παρών πρέπει να δηλώσουν τώρα μην πω από χθες η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας και να ενισχύσουν την ομάδα με παίχτες έμπειρους που θα πλαισιώσουν το υπάρχον υλικό, και δεν θα μετατραπεί το όνειρο της ανόδου στην Γ’ Εθνική σε εφιάλτη

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος):Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Χριστοδουλόπουλος (81′ Σμυρναίος), Μπαλόζι (83′ Κοντός), Καλοχωρίδης, Μώρος (69′ Κοκκάλας), Ντουλαβέρης, Βαλκάνος, Τόρα, Αμαραντίδης (68′ Τρεγκάι).

Θύελλα Καμαρίου(Κ.Μιχάλης): Τσουκαλάς, Δαβιλάς (75′ Γατσέλος), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτζής, Ζανελάρι (73′ Γελαδάρης), Αργυρίου, Μαυρομμάτης (46′ Αρβανίτης).