Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι “ΕΡΑΣΤΕΣ του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ” απέναντι στην πολύ καλή και νεανική ομάδα της Αναγέννησης Αφρατίου με 3-2 στο γήπεδο του Βούρκου αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά ο Κώστας Ρήγας στο 9′ 1-0 για τον ΈΡΑΠΟ, ισοφάρισε για την Αναγέννηση ο Καρατζής στο στο 17′ σε 1-1, με τον αειθαλή Γιάννη Σόλια να σκοράρει από τα έντεκα βήματα στο 29′ και να κανει το 2-1(ανατροπή του Ρήγα από τον Παπαχρηστόπουλο).

Στο β’ ημίχρονο η Αναγέννηση Αφρατίου ισοφάρισε με τον Φώτη Χαραλάμπους στο 63′ σε 2-2  για να δώσει την μεγάλη νίκη στους “ΓΕΡΑΠΟΥΣ” ο Δημήτρης Καραμουζάς στο 89′ με άψογο πλασέ μετά από κλέψιμο της μπάλας με 3-2.

Για τον ΕΡΑΠΟ επανεμφανίστηκε ο επιθετικός Πέτρος Γαρατζόγιαννης μετά από τρεις μήνες και είχε εξαιρετική απόδοση.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Δάλλα και των συνεργατών του Ν. Ακριώτη και Σταμούλη Γ.

ΕΡΑΠΟΣ(Μεταξάς Δ.):Αναστασιάδης, Χατζηιωάννου(70’Αναστασίου), Ζαχαράκης, Δάσκος, Καραμουζάς, Γουβιώτης, Σόλιας, Ηλιάδης(42’Μπέτσας), Ρήγας(80’Γαρατζόγιαννης), Μουτουσίδης, Τσιριμώκος.

Αναγέννηση Αφρατίου(Σαμαρτζής Γ.):Μίχος, Βάθης, Χαραλάμπους, Παπαχριστόπουλος, Ζαχαριάς, Κονανάς, Μαντάς, Κυτίνος Αντ., Κυτίνος Σ., Καρατζής, Γεωργίου(46′ Σαρρής)

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ