Με 1-2 νίκησε ο Πισσώνας τον ΕΡΑΠΟ στο γήπεδο του Βούρκου και διεύρυνε το προβάδισμα του στην βαθμολογία από το ΡΟΜΑΙΚΟ στο +6  στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος.

Ο ΕΡΑΠΟΣ προηγήθηκε στο 13 με γκολ του Γιάννη Μουτουσίδη που πέρασε όλη την άμυνα του Πισσωνα και με άψογο πλασέ νίκησε το Γιαμά κάνοντας το 1-0.

Στο 29’ ο κορυφαίος του Πισσώνα Σπύρος Σταθαράς κέρδισε πέναλτι από τον Τσιριμώκο το εκτέλεσε ο ίδιος νικώντας τον εξαιρετικό Αναστασιάδη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια  1-1

Στο 82’ η χρυσή αλλαγή του Πισσώνα Τομαράς με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού είχε σύμμαχο και την τύχη με την μπάλα να κοντράρει  και να ξεγελά τον Αναστασιάδη κάνοντας το 1-2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο παιχνίδι .

Τον αγώνα  σφυριξε ο Στράτος Ντούρας με συνεργάτες τους Βαγγέλη Χασάνδρα και Γιάννη Ντόβολη.

ΕΡΑΠΟΣ(Μ.Μεταξας): Αναστασιάδης, Τσιριμώκος, Ζαχαρακης, Μουτουσίδης Γιώργος(83’ Δάσκος), Γουβιώτης, Καραμουζάς, Σόλιας, Ηλιάδης, Τυχάλας(88’ Κοροβέσης), Μουτουσίδης Γιάννης, Μωυσίδης(83’ Ρήγας).

Πισσώνας(Θ.Τζάθας): Γιαμάς, Τρίκκας Β., Παυλου, Μακρής, Τρίκκας Δ., Τριανταφύλλου, Ξουρίκης(90’ Ευαγγελινός), Χρυσός(75’ Τομαράς), Τσαλμάς(46’Σιαράπης), Σταθαράς(90’Τσεκούρας) , Λυρας(60’ Νιάρχος)

Για περισσότερες πληροφορίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ