Ιδανικό ξεκίνημα με τον καινούργιο χρόνο για το Αυλωνάρι που επιβλήθηκε δύσκολα του Ερμήλιου με 1-2 και πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Εντυπωσιακό το α’ ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις και τις ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αλλά να μην προλάβουν να χαρούν καθώς μετά ένα λεπτό δέχτηκαν και το δεύτερο γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν δεν μπόρεσαν όμως να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Μάλιστα σε μία από αυτές προς το τέλος του αγώνα στάθηκαν άτυχοι, καθώς ο κεραυνός του Κατσούλα, θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

11′ Ο Τσιάκος από πλάγια αριστερά απέναντι από τον Δήμου θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα.

15′ Ο Τρίκκας θα βρει τον Μπασινά σε πλεονεκτική θέση, άσχημο το σουτ ψηλά άουτ.

27′ 0-1 ΓΚΟΛ! Ο Παππάς θα εκμεταλλευτεί σύγχυση μέσα στην περιοχή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

34′ Ο Μπασινάς με ωραία ενέργεια και έξοχο πλασέ η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.

40′ 1-1 ΓΚΟΛ! Καλοχτυπημένο φάουλ του Μπασινά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο  Αντωνίου θα την στείλει στα δίχτυα.

41′ 1-2 ΓΚΟΛ! Ο Παπίλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την ανατροπή του Μπασούκου θα διπλασιάσει τα τέρματα του Αυλωναρίου. Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ερμηλίου για τον καταλογισμό του πέναλτι.

43′ Μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν το σουτ του Μπασούκου θα αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Αντωνίου.

84′ Ο κεραυνός του Κατσούλα θα στείλει την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Γκάτσος Κ. – Πριόνας Δ. – Μπούρικας Ι.

Ερμήλιος(Ερμήλιος Δ): Δήμος, Φωτιάδης, Πατρινός, Κ.Μπουρνάζος, Αντωνίου, Θεοδώρου, Γ. Μπουρνάζος, Θ.Μπασινάς, Φτούλης(75′ Αγ. Καλαμάρας, 86′ Βοιλάκης, Τρίκκας, Θ.Δεληγιάννης(56′ Αλ. Καλαμάρας).

Αυλωνάρι(Κοντογιάννης Π.): Τσιμπός, Μπεργκανάγκου, Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Παππάς, Γκιούλι, Κατσούλας, Τσιακός, Μπασούκος, Μαστροκώστας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεια περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ