Στο γήπεδο της Δροσιάς ο Ερμηλιος υποδέχτηκε την ομάδα του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου σ ένα ματς ζωής και θανάτου για τη παραμονή στη κατηγορία.
Οι παίχτες του κ. Ερμηλιου ήταν πιο καλή σε όλο τον αγώνα παίζοντας ωραίο και αποτελεσματικό ποδοσφαίρου.
Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως φοβισμένα με την νεανική ομάδα του κ Ερμηλιου να έχει τη κατοχή του αγώνα.
Απείλησαν λίγο πριν το πρώτο μισάωρο με τον Φωτιάδη να κάνει ένα σουτ μέσα απ’ τη περιοχή να περνάει λίγο έξω απ’ το κάθετο αριστερό δοκάρι.
Και φτάνουμε στο 35′ όπου οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου απ’ την οποία ο Θεόφιλος Μπασινάς μπήκε μέσα στη περιοχή από τ αριστερά και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Ρωσση έκανε το 1-0.
Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ να είναι στο 1-0 υπέρ της ομάδας του Ερμηλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευβοϊκός πήρε κάποια μέτρα τα οποία δε καρποφόρησαν και δε μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Δήμου.
Μετά το 65′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει από ανάσες και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο τελευταίο 10 λεπτό του παιχνιδιού.
Στο 80′ ο Θεόφιλος Μπασίνας ανατράπηκε μέσα στη περιοχή με τον εξαιρετικό κύριο Κασομούλη να δίνει το σημείο του πέναλτι απ’ το οποίο ο Γιώργος Μπασινας ευστόχησε και έκανε το 2-0.
Και προς το τέλος της αναμέτρησης ο Αλαμαρας που είχε μπει δέκα λεπτά νωρίτερα αλλαγή μ ένα πανέμορφο γκολ έκανε το 3-0 με το προπονητή του να το χειροκροτεί για το πολύ όμορφο γκολ.
Άριστη διαιτησία απ’ τους κυρίους Κασομούλη, Δάλλα και Χασανδρα.
Με το ρεφέρι της αναμέτρησης να κάνει και στα δύο ημίχρονα από μονόλεπτα cooling break για να δροσιστούν οι παίχτες και οι ίδιοι.
Ερμηλιος(Ερμηλιος Δ.): Δήμου, Φωτιάδης, Μπανασης, Πεντσιος, Βογιατζής Ι.(87′ Μπογιατζογλου), Καπατσουλιας(81′ Αλαμαρας), Μπουρναζος Γ., Μπασινάς Θ.(81′ Βοιλακης), Πετράκης, Δούκας(75′ Μπουρναζος Κ.), Μπασινάς Γ.
Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Μαλλιάρης Γ.): Ρώσσης, Πιτσινης, Μπιτζανακης, Μπαριτας, Νάνος, Μαστροχρηστος, Ανδρέου(85′ λόγω τραυμ. Καρλατηρας), Κυτινος (46′ Μαλλιάρης Ν.), Παππάς, Τζανος, Ελευθεριάδης(46′ Μαλλιάρης Γ.)

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ