Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που τα είχε όλα τα Ζάρητρα παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο επικρατώντας με 1-2 του Ερμήλιου στο γήπεδο της Δροσιάς.

Οι φιλοξενούμενοι χάρη στην εμπειρία άλλα και την οξυδέρκεια κάποιων παιχτών τους κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το τρίποντο που τους κρατάει στην δεύτερη θέση.

Ο Ερμήλιος από την πλευρά του που  είχε σε μεγάλη μέρα άλλα και μοιραίο τον Θεόφιλο Μπασινά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι και θα πρέπει να τα βάζει κυρίως με την τύχη του άλλα και με  κάποιες στιγμές αδράνειας που έδειξαν οι παίχτες του.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο για τους γηπεδούχους όταν ο Θ.Μπασινάς επιχείρησε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι του Καρκαλέτση.

Με το παιχνίδι να έχει καλό ρυθμό οι φιλοξενούμενοι στο 18΄ απάντησαν στις ευκαιρίες όταν ο Πέντσιος έβαλε σωτήρια κόντρα στο σουτ του Σταμέλου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε ακόμη καλύτερο με τον Γκίκα στο 54΄ να σουτάρει αδύναμα δίνοντας την ευκαιρία στον Δήμο να μπλοκάρει.

Μετά το 55΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατά πολύ την απόδοσή τους φθάνοντας στο γκολ στο 61΄ όταν ο Θ.Μπασινάς έπιασε το δυνατό σουτ από τη γωνιά της μεγάλης περιοχής μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης για το 1-0.

Τα Ζάρητρα απάντησαν σχετικά γρήγορα όταν στο 68΄ ο Γ.Παναγιώτου βρέθηκε σε θέση βολής κάνοντας το 1-1.

Ο Ερμήλιος παρά την ψυχρολουσία που δέχτηκε συνέχισε να υπερέχει  με τον Βοιλάκη να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία στο 75΄ σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια.

Στο 78΄ οι γηπεδούχοι είδαν για δεύτερη φορά τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι όταν και πάλι ο Θ.Μπασινάς επιχείρησε το δυνατό σουτ με την τύχη να του γυρνάει την πλάτη.

Το κακό τρίτωσε ένα λεπτό μετά όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Θ.Μπασινάς κέρδισε πέναλτι  σε μαρκάρισμα αμυντικού, μία απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος με τον Καρκαλέτση να πέφτει στη σωστή γωνία αποσοβώντας το μοιραίο για την ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τα Ζάρητρα πέτυχαν το γκολ της νίκης όταν ο Γκίκας έπιασε έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα Πέντσιος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα φεύγοντας για τα αποδυτήρια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μ.Πόγκας με βοηθούς τους Σιμιτζή – Γεωργαρά

Ερμήλιος (Δ.Ερμήλιος) Δήμος, Φωτιάδης, Μπανάσης, Πέντσιος, Βογιατζής, Πετράκης, Μπουρνάζος, Θ.Μπασινάς, Βοιλάκης (77΄Γκούμας) Καπατσόλιας, Γ.Μπασινάς

Ζάρητρα ( Μ.Γεωργίου) Καρκαλέτσης, Ν.Παναγιώτου, Ντούνης (77΄Δεμερούτης) Ελευθερίου (70΄Πάσχος) Ξουρής, Καλιοντζής, Σπανός, Πόγκας, Γκίκας, Γ.Παναγιώτου, Σταμέλος

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ