Για τη 2η αγωνιστική της Α΄φάσης του κυπέλλου Ευβοίας,ο Ερμήλιος επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Μιαούλη Φύλλων μετά από πολύ καλή εμφάνιση και βρίσκεται στη πρώτη θέση,μαζί με τον Ελλήσποντο,του 8ου ομίλου.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Ερμηλιου να έχει τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες να προηγηθεί.
 Στο 10΄ο Αντωνάκης με ατομική ενέργεια μπαίνει στη περιοχή από πλάγια,το σουτ όμως χλιαρό και η μπάλα στην αγκαλιά του Τζάβαρη.
 Στο 14΄και στο 19΄ο Τζίτζιρας δε θα καταφέρει από πλεονεκτική θέση να βρει στόχο.
 Στο διάστημα αυτό ο Μιαούλης είχε στο 11΄το Κροκόδειλο να πλαγιοκοπεί από αριστερά, να μπαίνει στη μικρή περιοχή, όμως η μπαλιά του δε θα φτάσει ποτέ στον αμαρκάριστο Κώστα Τρίκκα.
 Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλεπτου και σε διάστημα  πέντε λεπτών,ο Ερμηλιος θα πετύχει δύο τέρματα.
Το πρώτο στο 20΄οταν απο κορνερ του Αντωνάκη,ο Θ.Μπασινάς θα βρεί οσο χρειάζεται τη μπάλα με το κεφάλι για να τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
 Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 24΄ο Παλπάνης θα βρεθεί  μέσα στη περιοχή,θα στοπάρει τη μπάλα με το στήθος και με έξοχο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
 Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η αμυντική λειτουργια των γηπεδούχων αντιδρούσε αποτελεσματικά και εξουδετέρωνε του κινδύνους για την εστία τους.
 Το  β’ ημίχρονο ξεκίνησε με μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμηλιο, με το Θ.Μπασινά στο 46΄να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση, να φτάνει απέναντι από το Τζάβαρη,
αυτός όμως θα κλείσει σωστά τη γωνία του και θα μπλοκάρει τη μπάλα.
 Στο 48΄πάλι ο δαιμόνιος Θ.Μπασινάς θα μπει στη περιοχή ,εκεί θα ανατραπεί,
θα κερδίσει το πέναλτι με το οποίο ο Αντωνάκης θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. 
 Στο 61΄ο ίδιος θα ΄χτυπήσει ένα φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου με πολλή δύναμη, με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει αουτ.
Πολύ καλή στιγμή για το Μιαούλη να μειώσει το σκορ,όταν στο 65΄ο Κατσαρής θα εκτελέσει φάουλ, όμως η υπέροχη γυριστή κεφαλιά του Κ.Τρίκκα θα στείλει τη μπάλα ελαχιστα εξω απο το δεξί δοκάρι του Δήμου.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να αγωνίζονται στο ίδιο τέμπο και για το υπόλοιπο του παιχνιδιού και στις καθυστερήσεις ο νεοεισελθών Καλαμαράς θα πλασάρει μέσα από τη περιοχή και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του κου Δελχά και των βοηθών του Κοτταρά και Μπακατσέλου.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ(Δ.Ερμήλιος);Δήμος,Φρούσης,Μπανάσης,Πέντσιος,Βογιατζής(73Έλευθερίου),Καπατσούλιας,Μπουρνάζος Γ.,Μπασινάς Θ(67΄Δεληγιάννης),Μπουρνάζος Κ.,Αντωνάκης,Παλπάνης(81΄Καλαμαράς)
ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ(Σ,Σταμογιάννης);Τζάβαρης,Καρβελάς,Γεωργίου,Πρασσάς(72΄Πετράκης)Σελεμάι(Τρίκκας Π.),Δάδινας(34΄Καρατζής Γ.),Τζίτζιρας,Τρίκκας Κ.,Κατσαρής,Κροκόδειλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ;Δελχάς
ΒΟΗΘΟΙ;Κοτταρά,Μπακατσέλος

Για περισσότερες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ