Η πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη επί της Ένωσης Απολλωνίου & Ιστιαίας την προηγούμενη αγωνιστική, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια για την ομάδα του Ερμήλιου με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την ομάδα των Πολιτικών με 0-2.
Η ομάδα του Ερμήλιου αιφνιδιάστηκε στις αρχές του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 12′ όταν η ομάδα των Πολιτικών κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή πλάγια αριστερά ο Σμπρίνης το εκτέλεσε και η μπάλα παίρνοντας μια περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Πρέντσι.
Λίγο έλειψε ο Ερμήλιος στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 13′ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά ο Διοκμετζίδης μόνος από δεξιά πλάσαρε άσχημα χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Η ομάδα των Πολιτικών με πολυπρόσωπη άμυνα αποσοβούσε κάθε κίνδυνο για την εστία της και έβγαινε συχνά σε φαρμακερές αντεπιθέσεις. Σε δύο από αυτές μάλιστα στο 20′ και στο 40′ ο Χασάνδρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε κάτι καλό για την ομάδα του.
Ο Ερμήλιος είχε άκαρπη υπεροχή, πολλές λάθος μπαλιές και όλες οι προσπάθειες που επιχειρούσε σταματούσαν έξω από τη περιοχή του αντιπάλου.
Και αφού στο 49′ μετά από λάθος πάσα του Πρέντσι, ο Σμπρίνης δεν κατάφερε να τον τιμωρήσει., στο 69′ ο Τζαμίχας, που είχε μπει σαν αλλαγή στη θέση του Λάμι, με άπιαστη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σμπρίνη έκανε το 0-2.
Η αντίδραση του Ερμήλιου ήταν μηδενική ακόμα και όταν τα Πολιτικά έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χασάνδρα στο 73′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μάλιστα η μεγάλη ευκαιρία ήταν για τα Πολιτικά όταν στο 92′ ο Χρυσικός που είχε μπει στη θέση του Γκάβαλη, μόνος μέσα στη περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ(Ερμήλιος Δ.): Πρέντσι, Πρεβεζάνος(75′ Μπανάσης), Ελευθερίου, Πέντσος, Μπουρνάζος Κ., Πλέρος, Αρκάς(60′ Σαββίδης), Διοκμετζίδης(55′ Ξεφτεράκης), Μπισιώτης(50′ Μπρατσιώτης), Δούκας, Μπουρνάζος Γ,
ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ(Ακριτίδης Δ.): Σταθαράς, Τσώκος, Λάζαρης, Παύλου(58′ Κιαπέκος), Γκάβαλης(74′ Χρυσικός), Βαρτζής, Λάμι(58′ Τζαμίχας), Καράμπελας(85′ Μαραγκός), Χασάνδρας(73′ απόβ.), Σμπρίνης, Ανδριόλας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλαμάτας Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβά Ε., Κελεπούρης Γ.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ