Δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της αντρικής ομάδας του Ερμήλιου, ο Παναγιώτης Ελευθερίου, όπως δήλωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook. Ωστόσο, να ξεκαθαριστεί πως θα συνεχίσει κανονικά να προπονεί τα αναπτυξιακά τμήματα του Ερμήλιου.

Η ανακοίνωσή του:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δημήτρη Ερμήλιο για την ιδιαίτερη τιμή που μου είχε κάνει να είμαι επί 3,5 χρόνια ο προπονητής της αντρικής ομάδας του
ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ στην Β´ Κατηγορία.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΛΩΝΩ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.
Αυτή την στιγμή – περίοδο όμως για αυστηρά προσωπικούς λόγους δήλωσα την παραίτηση μου απο τα καθήκοντα του προπονητή στο αντρικό τμήμα.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους πρωταγωνιστές μου σε όλα τα παιδιά – αθλητές για όλη την υπομονή και αφοσίωση που εχουν δείξει προς το πρόσωπό μου και το έργο μου είτε εκείνοι βρίσκονται κοντά μου απο την πρώτη ημέρα ως σήμερα (δηλ. 3,5 χρόνια!) είτε απο φέτος τον Αύγουστο ως σήμερα καθώς φέτος διανύουν και φανταστική σεζόν και σε απόδοση και σε βαθμολογική θέση και παραμένω φανατικός φίλαθλος τους !!!
Τέλος να ευχαριστήσω τον Γιάννη Βάρκα (Καθηγητή Φυσικής Αγωγής) που την φετινή σεζόν πέρα απο παίχτη τον είχα στο πλάι μου & ως συνεργάτη υπεύθυνο της Φυσικής Κατάστασης των αθλητών της Ά ομάδας και μιλάω για έναν σπουδαίο νέο συνάδελφο με γνώσεις, όρεξη & αγάπη για αυτό που κάνει.”