Ποδαρικό με το δεξί στο 2023 έκανε ο Ερμήλιος επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Σκύρου, φτάνοντας τους 20 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς να κινδυνεύσουν σχεδόν καθόλου φτάνοντας δίκαια και άνετα στο τελικό 4-0.
Οι φιλοξενούμενοι με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή τους έπαιξαν φιλότιμα, προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Μόλις στο 1′ ο Παλπάνης  θα βρεθεί απέναντι από τον ορφανό αλλά θα στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του.
Στο 16′ ο Παλπάνης θα εκτελέσει κόρνερ, ο Γ. Μπουρνάζος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, η μπάλα θα φτάσει στον Αντωνάκη Ε. που με έναν κεραυνό θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 20′ έξοχος συνδυασμός Γ. Μπασινά με Γ. Μπουρνάζου, το σουτ του τελευταίου απέναντι από τον Ορφανό θα φύγει ψηλά άουτ.
Στο 26′ ο Παλπάνης θα βρει σε καλό σημείο τον Καπατσούλια το σουτ του οποίου θα φύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ορφανού.
Στο 36′ ο Αντωνάκης Ε. θα βρει τον Θ.Μπασινά, αυτός θα ξεχυθεί ταχύτατα προς την περιοχή της Σκύρου, θα βρεθεί απέναντι από τον Ορφανό και τον πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 2-0.
Στο 41′ σε μία πανομοιότυπη φάση ο Θ Μπασινάς πάλι θα στείλει τη μπάλα αυτή τη φορά μόλις άουτ.
Στο 51′ ο Θ. Μπασινάς σε μία νέα εφόρμησή του θα βρεθεί μόνος με τον Ορφανό και θα τον νικήσει για δεύτερη φορά κάνοντας το 3-0.
Στο 62′ ωραία απόκρουση του Ορφανού στο δυνατό σουτ του Θ.Μπασινά.
Στο 64′ ο Λύκος εκτελεί φάουλ ο Δήμος θα πέσει και θα μπλοκάρει σταθερά.
Στο 78′ ο Κοντομανώλης θα φύγει στην αντεπίθεση θα βρεθεί απέναντι από τον Δήμο, όμως το πλασέ του θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Στο 81′ ο Φτούλης Ι. που στο 73′ πήρε τη θέση του Ορφανού θα διώξει με τα πόδια το σουτ του Γ. Μπουρνάζου.
Τέλος στο 86′ ο Αντωνάκης Ε. με μια τρελή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου θα περάσει τους πάντες και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Εξαιρετική η διαιτησία του κ. Κασομούλη και των βοηθών του Βελέτζα-Ντόβολη Ε.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ(Ερμήλιος Δ.): Δήμος, Αντωνάκης Ε., Μπουρνάζος Κ., Μπανάσης(66′ Αντωνάκης Θ.), Βογιατζής(73′ Στουραϊτης), Πέντσιος, Μπουρνάζος Γ., Καπατσούλιας(46′ Καλαμάρας), Μπασινάς Γ.(57′ Ζουρμπουλής), Μπασινάς Θ.(66′ Φτούλης Μ.), Παλπάνης
ΣΚΥΡΟΣ(Ξανθούλης Σ.): Ορφανός(Φτούλης Ι.), Δαφνούλης, Ευσταθίου(46′ Μπακοχρήστος), Μαυρίκος, Παναγιώτου, Μπάρμπας Ι., Μπάρμπας Α., Γιαλός(69′ Κοντομανώλης), Λύκος, Τσακάλης(66′ Βουρλιώτης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κασομούλης
ΒΟΗΘΟΙ: Βελέτζας-Ντόβολης Ε.