Δυνατό το παιχνίδι στο γήπεδο της Δροσιάς με τους γηπεδούχους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες αλλά να αστοχούν στην τελική προσπάθεια και να μην τις αξιοποιούν σε γκολ ειδικά στο β΄ημίχρονο όπου είχαν την πλήρη υπεροχή.

Ο ψυχωμένος Νηλέας παρ’ όλες τις σημαντικές απουσίες, μόλις 11 παίχτες η αποστολή ήταν συγκεντρωμένος στο στόχο του μην ηττηθεί. Έμεινε όρθιος παίζοντας με πάθος μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακα του Παναγιώτη Κότσαρη που είχε στην κυριολεξία κατεβάσει τα ρολά.

Στο α’ ημίχρονο ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Ερμήλιο.

2′ Ο Θεοφ. Μπασινάς θα συνδυαστεί με τον Φτούλη που θα πασάρει στον Καλαμάρα το σουτ θα εξουδετερώσει ο Παν. Κώτσαρης μέ ωραία επέμβαση.

Ήτανε και η σειρά του Νηλέα να φτάσει στο γκολ και συγκεκριμένα.

12′ Ο Τόγιας βρέθηκε απέναντι στον Αναστασίαδη αλλά με ωραία προβολή από τον Θεοδώρου την τελευταία στιγμή να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα.

14′ Ο Τόγιας θα βρεθεί μέσα στην περιοχή του Ερμήλιου όμως ο Αναστασιάδης με έξοχη επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Παιχνίδι κέντρου και ισσοροπημένο και από τις δύο πλευρές αλλά τον Ερμήλιο να είναι αυτός που θα φτάνει κοντά στο γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου.

44′ Δυνατό σουτ του Δεληγιάννη η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παν. Κώτσαρη.

Στο β’ ημίχρονο ο Ερμήλιος ήταν συνέχεια στην επίθεση, άσκησε ασφυκτική πίεση στην άμυνα του Νηλέα που αμυνόταν μαζικά έχοντας τρεις κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ.

75′ Ο Θεοφ. Μπασινάς θα κάνει την κάθετη μπαλιά στον Παπασωτηρίου όμως ο Κώτσαρης θα πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει.

78′ Ο Θεοφ. Μπασινάς θα σεντράρει ο Γ. Μπασινάς θα πιάσει την εξ’ επαφής κεφαλιά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Κώτσαρη που κάνει εκπληκτική επέμβαση επέμβαση με την μπάλα να φτάνει στον Γιωρ. Μπουρνάζο που σε κενή εστία να αστοχήσει.

88′ Ο Βοϊλάκης μέσα στην περιοχή θα πιάσει την δυνατή κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κώτσαρη.

92′ Δυνατό σουτ εξ’ επαφής από τον Βοϊλάκη και νέα σπουδαία επέμβαση από τον Κώτσαρη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ντούρα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητές: Ντούρας Ε. – Ντόβολης Ι. – Μπούρικας Ι.

Ερμήλιος(Δ.Ερμήλιος): Αναστασιάδης, Θεοδώρου, Μπουρνάζος Γ., Μπασινάς Θ., Δεληγιάννης(61′ Σαμαρτζής), Φτούλης(84′ Βοϊλάκης), Βογιατζής(38′ λ.τρ. Αντωνίου), Μαστρογιάννης(61′ Παπασωτηρίου), Καλαμάρας, Αντωνάκης(46′ Μπασινάς Γ.), Παλαιολόγος.

Νηλέας Νεοχωρίου(Ε.Σταματούκος), Κώτσαρης Π., Μήτρου, Τζόκας, Κώτσαρης Κ., Μακρής, Ρουμπής, Κέκκης, Σπανός, Τόγκας, Δήμου, Αναστασίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ