Την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 στην έδρα της Α.Ε. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ γίναμε μάρτυρες και θύματα απρόκλητης και αήθους επιθέσεως από μέλη της ομάδας της Α.Ε. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ εναντίον τόσο φιλάθλων της ομάδας μας όσο και των ίδιων των
παικτών μας, δύο εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο (ο Κος Δροσούνης σε λιπόθυμη κατάσταση με βαριάς μορφής διάσειση που συνήλθε μετά από μία ώρα στο νοσοκομείο Ιστιαίας με την βοήθεια των γιατρών, και ο Κος Δασκαλόπουλος με κάταγμα στην μύτη) για την παροχή πρώτων βοηθειών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Τα παραπάνω καταγράφονται στο φύλο αγώνα και στις εκθέσεις του διαιτητή και γιατρών τα οποία και είναι λίγα για να αποτυπώσουν την ζωντανή πραγματικότητα και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν τα μέλη του σωματείου μας που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο.
Το Α.Π.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας και καταγγέλλει την συμπεριφορά των παραγόντων αλλά και των παικτών της Α.Ε. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, οι οποίοι εντελώς απρόκλητα επιτέθηκαν εναντίον των παικτών και των φιλάθλων μας, δηλώνουμε δε ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον τόσο της ΕΠΣΕ όσο και του αξιότιμου κ. Εισαγγελέα για την προστασία των δικαιωμάτων της ομάδας μας και των παικτών μας αλλά και για να διασφαλίσουμε ότι παρόμοιες συμπεριφορές και πρακτικές, που αποτελούν την ταφόπλακα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, θα πάψουν να επαναλαμβάνονται και ο εκφοβισμός ομάδων και αθλητών θα είναι σύντομα παρελθόν.

Πήλι Ευβοίας, 06/04/2016
Το Δ.Σ.