Για την Γ’ φάση του κυπέλλου Ευβοίας ” Χρήστος Φεφέκος ” στο γήπεδο του Πηλίου αναμετρήθηκαν ο τοπικός Ερμής και η ΑΕ.Χαλκίδας με τους φιλοξενούμενους της ΑΕΧ να κερδίζουν με 1-2 και να προκρίνονται στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ήταν ένα παιχνίδι που η ΑΕ.Χαλκίδας πήρε μια επαγγελματική νίκη χάρις στην ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν ανα πάσα ώρα την διαφορά με την ΑΕ.Χαλκίδας συνολικά σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο κύπελλο ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έκανε από τα τρία αλλά 2 γκολ του Καραμπά ήταν αρκετά ώστε να δώσουν την πρόκριση με την ΑΕ.Χαλκίδας με τον Μανώλη Βέττα να έχει αποκτήσει μέτταλο νικητή και στις κακές αγωνιστικές μέρες να κερδίζει.

Ενώ για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια η ΑΕ.Χαλκίδας(2008-2009 προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά ο Ερμής Πηλίου ήταν μαχητικός πολύ και ιδιαίτερα πολύ ανταγωνιστικός πάλεψε το παιχνίδι ισοφάρισε το σκορ και έψαχνε την στιγμή του για να κλέψει την πρόκριση και με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε ότι θα είναι μια ομάδα στην έδρα της πολύ σκληρή και δυσκολοκατάβλητη.

Η φάση του αγώνα:

45+2′ Ο Χασάνδρας από αριστερά θα κάνει την σέντρα ο Καραμπάς μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει την σκαστή κεφαλιά και ο Καρατσόλιας με εντυπωσιακή επέμβαση θα διώξει την μπάλα νέα κεφαλιά από τον Καραμπά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.

Τα γκολ του αγώνα:

27′ 0-1 ΓΚΟΟΟΟΛ! Πολύ ωραία συνεργασία Χασάνδρα και Κονόμι θα γίνει και η πάσα για τον Καραμπά που εκτός περιοχής θα πιάσει το δυνατό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

49′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Παπαγεωργίου από δεξιά εκτέλεσε το κόρνερ πρώτη κεφαλιά από τον Καλάη η μπάλα θα φτάσει στον Τσιπτσή που με νέα κεφαλιά μέσα από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα.

65′ 1-2 ΓΚΟΟΟΟΛ! Ακριβώς κάτω από τον χώρο του κέντρου ο Καραμπάς θα εκτελέσει το φάουλ η μπάλα θα φύγει μέσα από τα χέρια του Καρατσόλια και θα καταλήξει στα δίχτυα.

Οι φάσεις του αγώνα:

6′ Από βολέ του Ποζίδη ο Χασάνδρας θα βγει σε τετ ατετ θα κάνει το σουτ με τον Καρατσόλια να διώχνει την μπάλα.

7′ Ο Χασάνδρας από αριστερά την σέντρα σουτ του Στρατή μέσα από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

9′ Ο Βαρτζής την μπαλιά για τον Παπαγεωργίου που θα βγει σε τετ ατετ με τον Ποζίδη θα κάνει το σουτ αλλά τον Θωμόπουλο να διώχνει σωτήρια την μπάλα.

15′ Ο Στρατής μέσα από την περιοχή ο Καρατσόλιας μπλόκαρε την μπάλα.

26΄ Ο Χασάνδρας έξω από την μεγάλη περιοχή το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

31′ Φάουλ του Παπαγεωργίου από πλάγια θέση ο Ποζίδης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα.

37′ Σουτ από τον Καλάη ο Ποζίδης έδιωξε την μπάλα.

45′ Σουτ του Χασάνδρα μέσα από την περιοχή ο Καρατσόλιας θα διώξει σε κόρνερ.

45+2′ Ο Χασάνδρας από αριστερά θα κάνει την σέντρα ο Καραμπάς μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει την σκαστή κεφαλιά και ο Καρατσόλιας με εντυπωσιακή επέμβαση θα διώξει την μπάλα νέα κεφαλιά από τον Καραμπά και πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.

59′ Ο Βαρτζής από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ σουτ του Τσιπτσή μέσα από την περιοχή ο Ποζίδης μπλόκαρε.

79′ Ο Καραμπάς από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ κεφαλιά του Στρατή μέσα από την περιοχή ο Καρατσόλιας μπλόκαρε.

90′ Σουτ από τον Μπήτα έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

93′ Ο Γαβρίηλ εκτέλεσε το φάουλ ο Ποζίδης με γροθιές έδιωξε την μπάλα.

96′ Σουτ του Ματσούκα ο Καρατσόλιας μπλόκαρε την μπάλα.

Τον αγώνα σφύριξε “ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ” ο Θανάσης Παπακυριάκος με βοηθούς τον Κώστα Δάλλα και Ανδρέα Μπακατσέλο.

Ερμής Πηλίου(Γιώργος Κουτσουφλάκης): Καρατσόλιας, Σίδερης(58′ Χρυσικός),Βαρτζής, Τσιπτσής, Κυριακού, Κουρτίδης, Παπαγεωργίου(85′ Ανδρίτσος), Λάιος(81′ Μουρτζάκης),Γαβριήλ, Καλάης, Δημάκος.

ΑΕ.Χαλκίδας(Μανώλης Βέττας): Ποζίδης, Γαληγιάννης(72′ Κουτσαυλής),Παυλάρας, Βλάχος, Θωμόπουλος, Γουναρόπουλος, Στρατής, Κονόμι(72′ Ματσούκας),Χασάνδρας, Τσώκος, Καραμπάς(80′ Μπήτας).

 

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ