του συνεργάτη μας από την Ερμιόνη Κοσμά Γεωργίου

Με ένα γκολ πού πέτυχε 13 λεπτά πριν το φινάλε της συνάντησης η Ερμιονίδα με τον αρχηγό της Γιώργο Κιοσσέ κέρδισε την μαχητική ομάδα του Α.Ο.Χαλκίς με 1-0.

Ο ΑΟ Χαλκίς, για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν μπόρεσε να αποκτήσει επαφή με τα δίχτυα, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

2ο λεπτό: Ο Πονηρός μπλόκαρε επικίνδυνο γύρισμα του Εμέκα μέσα από την περιοχή.
5ο λεπτό: Πλασέ του Μπαλού μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
22ο λεπτό: Σέντρα του Βεζιρτζόγλου από δεξιά ο Μπαλού μπροστά από τον Πονηρό μπερδεύτηκε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
31ο λεπτό: Παράλληλη σέντρα του Τσόφλιου από δεξιά η μπάλα πέρασε μπροστά από Τριμπόνια και Σελμανάι πού δεν πρόλαβαν να γίνουν απειλητικοί.
34ο λεπτό: Μπαλιά τρύπα του Βεζυρτζόγλου στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Μπαλού πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Πονηρός σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ντελέκος από δεξιά ο Καραμπάς έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως και πάλι ο Πονηρός μπλόκαρε.
58ο λεπτό: Ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Σελμανάι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
61ο λεπτό: Σέντρα του Μπαλού από δεξιά κεφαλιά του Σκαθαρούδη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.
65ο λεπτό: Απευθείας εκτέλεση του Θωμά έξω από την περιοχή υποχρέωσε τον Πονηρό σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνιά.
77ο λεπτό: Η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Παναγιώτου έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή έφτασε στον Κιοσσέ που σούταρε η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
91ο λεπτό: Πλασέ του Αποστολίδη μέσα στην περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Μητακίδης και στην επαναφορά ο Παναγιώτου με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπαλα πάνω από τα δοκάρια .

Ερμιονίδα (Θ. Στάικος): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Παπαιωάννου, Κιοσσές (80΄ Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Παιδάκης (66΄ Κανταρτζής), Τσόφλιος, Σελμανάι (60΄ Αποστολίδης), Τριμπόνιας.
ΑΟ Χαλκίς (Α. Αυλωνίτης): Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα (74΄ Γκιτζαλής), Σκαθαρούδης (78΄ Κρόλ), Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης (85΄ Τηλιόπουλος), Μπαλού.