Απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού, αλλά ο Ταμυναϊκός προσπαθεί να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

Η Ερμιονίδα κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη που συνάμα της επιτρέπει να ανασάνει βαθμολογικά. Ευτύχισε να μπει μπροστά στο σκορ μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο και να κλειδώσει το αποτέλεσμα σκοράροντας στην λήξη του ημιχρόνου.

Η ομάδα του Αλιβερίου είχε τις στιγμές να μπει στο παιχνίδι τόσο μετά το 1-0 όσο και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν ικανότεροι στην τελική προσπάθεια.

Ο Ταμυναϊκός υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τον ΑΟ Χαλκίς, σε μία πρόβα τζενεράλε για την μεταξύ τους μάχη στον τελικό του Κυπέλλου που θα ακολουθήσει.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 1’, 59’, 82’ Μακρίδης, 44’ Βασιλέρης – 70’ Κρόκος

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, (88΄Μερτύρης), Τρέσα, Σταθουλόπουλος, Μακρίδης (90΄Παύλου), Σαλταπίδας (84΄Λαζάρου), Τριμπόνιας (66΄Πούφλης).
Ταμυναικός (Β.Λαθουράς): Μπασινάς, Καρράς, Πιλάτης, (57΄Παν.Κατσαμπάς), Καρατζάς, Β.Αναστασίου , Αναστασίου, (72΄Κ.Καρατζάς), Κρόκος, Παπαδάκης, Admir, Ραμπαβίλας, (79΄Ν.Μήτρου), Α.Μήτρου, (72΄Σκούφης)