Μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση ήταν αυτή του Λήλα Βασιλικού το Σάββατο 10-2-2018 στο Κτήμα Άμπελις.

Το μαγαζί γέμισε ασφυκτικά από 600 και πλέων άτομα που το κατέκλυσαν από πολύ νωρίς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες απολαμβάνοντας την Μαρία Νομικού με το συγκρότημα της , και το αξεπέραστο Ανδρέα Κωσταντινόπουλο με την ορχηστρα του να απογειώνουν την διασκέδαση.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου , ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Ρέτσας, ο Ταμίας Αντώνης Παπαδάκης, και το Μέλος της ΕΠΣΕ Νικος Δαφνής. Από τον σύνδεσμο διαιτητών οι Βασίλης Καμπούρης και Χρυσοβαλάντης Βρακάς.

Από την πολιτική ηγεσία ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Γιογιός, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλικου Γιώργος Κιούσης, η δημοτική σύμβουλος Έλενα Βάκα, η πολυτευτής της Ν.Δ Τζοβάννα Γκόγκου, ο πολιτιστικός σύλλογος Βασιλικού, ο ΓΑΣ Βασιλικού, ο ΑΟ Μακρυκάπα, ο Απόλλων Χαλκίδας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο ΓΑΣ Βασιλικού, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Τάσος Μάρκου, ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτρος Τζατζαλος, ενώ στην οικογένεια του αδικοχάμενου Γιάννη Ροκκάκη δόθηκε φανέλα του Λήλα Βασιλικου που παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μαστροκώστας.