Ευβοια-Θεσσαλία (Νέων) 4-4: Ιδανικοί αυτόχειρες (photos)

0
184

Αγώνας που έσπασαν καρδιές στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο ανάμεσα στην Εύβοια και την Θεσσαλία με τους τελευταίους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας και την πρόκριση χάρη σε δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι Νέοι της Ευβοιας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “ιδανικοί αυτόχειρες” μιας και προηγήθηκαν με 3-0 και 4-2 και δυστυχώς κατάφεραν να ισοφαριστούν μετά από σωρεία λαθών στις καθυστερήσεις.

Ακόμα και εκεί στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων παρουσιάστηκε ευκαιρία για το 5-4 που την πετάξαμε στα σκουπίδια μαζί με την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού των μικτών.

Η ομάδα της Ευβοίας έκανε ένα μαγικό ξεκίνημα με το σκορ στο 32′ να έχει φθάσει στο 3-0 χάρη σε γκολ των Καππέ,Τσίγκα, και Σίμωση.

Εκεί χρονικά αρχίσαμε να δείχνουμε τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια εφησυχασμού και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Τσιμπλαλέξη στο 45′ λεπτό.

Με το 3-1 να είναι σκορ ημιχρόνου και να μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας γυρίσαμε από τα αποδυτήρια αλλά μάλλον μόνο σωματικά γιατί νοερά είχαμε μείνει σε άλλη ποδοσφαιρική διάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο σε 3-2 με κοντινό πλασέ του Δήμου στο 49′ λεπτό και παραλίγο να ισοφαρίσουν με τον Τάρε ένα λεπτό αργότερα με τον Σταθαρά να σώζει σωτήρια την Εύβοια.

Το 3-2 αφύπνισε την ομάδα της Εύβοιας που με τον Τσίγκα στο 55′ έκανε το 4-2 έχοντας αβαντάζ δύο τερμάτων πάλι.

Από το σημείο αυτό μέχρι και το τελευταίο μαρτυρικό δίλεπτο η Εύβοια έχασε ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα και δυστυχώς το πλήρωσε χάρη στα γκολ των Κατσαγεωργιου στο 93′ και του “λυτρωτή” των Θεσσαλών Τάρε στο 94′ που έγραψαν τον 4-4.

 

Ευβοια(Θ. Γουρνάς):Σταθαράς, Χατζηβασιλείου, Μήτρου, Καππές, Μιτάκης, Σιμωσης, Γκίκας, Ζάννιος, Λάμπρου, Παλαιολόγος, Τσίγκας.

Αγωνίσθηκαν και οι Σκανδάλης, Δεληγιώργης, Βλάχος, Γιούσης.

Θεσσαλία(Αντ.Μάνδαλος):Διαμαντόπουλος, Μπέκα, Αγερότης, Δοσογκίδης, Κανούτας, Μπόλης, Μεγαγιάννης, Τάρε, Τσιμπλαλέξης, Κατσαγεωργίου.

Αγωνίσθηκαν και οι Ακριβόπουλος Μπούργος, Μυλωνάς, Δήμος.