Ωραίος αγώνας στον Αγ. Νικόλαο ανάμεσα στον τοπικό και επίδοξο πρωταθλητή Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου και την ιστορική και 2η στην βαθμολογία Προποντίδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και με τον Νίκο Μήτρου σε πολλά κέφια προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Τσιβλέρη που έδειξε κάποιο τρακ στις πρώτες φάσεις του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους με τους Σταθόπουλο, Τσακλάνο Χρ. να παλεύουν μόνοι τους στο κέντρο και την επιθετική γραμμή τους αποκομμένη δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Τσιμπού που πέρασε ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο.

Στο β’ μέρος οι του Ευβοϊκού ανέβασαν την πίεση του περισσότερο πρεσάροντας την Προποντίδα που κρατούσε το 0-0 με το Χάρη Φρυγάνα να δείχνει ότι ακόμα αντέχει και σε ακόμα ποιο ψηλό επίπεδο.

Στο 59′ είχαμε το 1-0 για τον Ευβοικό Αγ. Νικολάου με τον Γιάννη Κρεμασμένο να εξαπολύει μία “ρουκέτα” έξω από την περιοχή και την μπάλα να πηγαίνει στο βάθος της εστίας του Τσιβλέρη που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο για την ομάδα του.

Ο Ευβοϊκός ήταν φλύαρος δεν πέτυχε δεύτερο γκολ να κλειδώσει το ματς  και το πλήρωσε στο παιχνίδι με την ισοφάριση.

Στο 85′ ο Δημήτρης Τσακλάνος έδειξε ότι και στην δύση της καριέρας του παραμένει ένας σπουδαίος επιθετικός με πολύ καλή ποιότητα και αίσθηση του γκολ πήρε την πάσα κατέβασε ψύχραιμα και με άπιαστο πλασέ έκανε το 1-1 για την Προποντίδα.

Ο Ευβοϊκός προσπάθησε για ένα δεύτερο γκολ χωρίς να τα καταφέρει , η Προποντίδα με την σειρά της παραλίγο να κλέψει το ματς στην τελευταία φάση όταν το φάουλ του Χρ. Τσακλανου έδιωξαν με δυσκολία οι αμυντικοί του Ευβοϊκού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Το αγώνα σφύριξε ο Στράτος Ντούρας με βοηθούς τους Κελεπούρη και Αντωνίου.

Ευβοικός Αγ. Νικ(Βαγγ. Τόγιας): Τσιμπός, Λύκος (50′ Π. Μαραγκός), Ντούνας, Αυλωνίτης, Λ. Μαραγκός, Νάνος, Κρεμασμένος, Αποστόλου, Τζάνος, Μήτρου, Λάμπρου (59′ Γιαννουκάκος).

Προποντίδα(Δ.Καραγιάννης):  Τσιβλέρης, Αθανασίου, Μώρος, Θαλάσσης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Στούπας (90′ Παπακωνσταντίνου), Βελούσι (74′ Χρυσοστάλης), Παράκατης (46′ Γκιόσι), Χρ. Τσακλάνος, Δ. Τσακλάνος (94′ Τζίβας).

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Ευβοϊκός Αγ.Νικ.-Προποντίδα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ