Νίκη που διατηρεί τον Αμαρυνθιακό σε τροχιά σωτηρίας μέσα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου επί του ουραγού Ευβοικού και φέρνει τους νικητές ισόβαθμους με τους Ερετριανούς στην βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφτασαν σε μία νίκη που τους διατηρεί σε δρόμο -σωτηρίας.
Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί η υπεροχή του Αμαρυνθιακού να μην ευοδώθηκε όμως κάτι η αστοχία κάτι οι πολύ καλές αποκρούσεις του Τσίμπου διατήρησαν την λευκή ισοπαλία.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των φιλοξενούμενων μεγάλωσε και στο 68′ ο μέχρι τότε ανίκητος Τσίμπος νικήθηκε από τα έντεκα βήματα.
Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μυρτέζα όταν ανατράπηκε από τον Τσίμπο.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρουμπής που πήρε το αίμα του πίσω για τις αποκρούσεις μέχρι πρότινος του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Οι του Αμαρυνθιακού συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι έχοντας δοκάρι στο 83′ με τρομερό σουτ του Κιμουλιάτη και σουτ άουτ του ίδιου μετά από ανεπανάληπτο σόλο.
Για να λάβει τέλος η σεμνή τελετή στο 89′ όταν ο Κοντός μετά από κόντρες
βρέθηκε απέναντι από τον Τσίμπο και έγραψε το τελικό 0-2.
Δίκαιη η νίκη του Αμαρυνθιακού απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να έχει ένα βαθμό και να βρίσκεται  στον πάτο της βαθμολογίας όμως πάλεψε το ματς με αξιοπρέπεια και σθένος.
Πολύ καλή η διαιτησία των Καλαμάτα, Πασχαλίδη και Αντωνίου με κάποια παράπονα για χέρια μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων να κρίνονται αβάσιμα.
Ευβοϊκός Αγ. Νικ. (Βαγγέλης Τόγιας): Τσίμπος, Λύκος (70′ Μακρής),Κοτρότσιος,Κ. Κολιόπουλος Ντούνας (58′ λ.τ.Μαραγκός) Νόνας (77′ Τόγκος),Κρεμασμένος, Αποστόλου, Τζάνος (77’Ντούρμας), Ντουλελάρι, Περήφανος.
Αμαρυνθιακός (ΓιώργοςΚρόκος):Σακκής, Σεφερλής, Καρλατήρας Μ, Ξουρής, ΚαρλατήραςΛ, Ζάνιος, Ρουμπής, Αλεξίου (70′ Κοντός), Μυρτέζα (89′ Αντωνίου), Κιμουλιάτης, Ζουρμπουλής (81΄Αργύρης)
Επιμέλεια: Γιάννης Νερούτσος