Με το ιδανικότερο αποτέλεσμα ξεκίνησε ο Άγιος Λουκάς το μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ επικρατώντας με 1-2 στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου του Ευβοϊκού και προς ολοταχώς γι’ ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 11′ με τον Μάλλιο αλλά το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αγραφιώτη.

Κατάφεραν όμως σε ένα δίλεπτο να πετύχουν δύο τέρματα μπαίνοντας έτσι σε θέση οδηγού.

Ήταν το 21′ ο Ισούφ θα εκμεταλλευτεί σύγχυση στα καρέ του Ευβοϊκού θα στείλει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα για το 0-1.

Πριν ακόμα κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ν.Φελέρης θα φύγει στην αντεπίθεση θα βρεθεί απέναντι από τον Αγραφιώτη και με ιδανικό πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για τον Αγ. Λουκά με το ρολόι να δείχνει το 22′ .

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 33′ όταν ο Σιαράπης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Λάμπρου θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Λύκος κάνοντας το 1-2 ξαναβάζοντας τον Ευβοϊκό στο παιχνίδι το ημίχρονο θα κλείσει με μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Κιούση να αστοχεί από καλή θέση.

Το β’ ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που έκλεισαν στα καρέ τους τον Αγ. Λουκά κέρδισαν πολλά στημένα και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά ο τερματοφύλακας Τζανής και στις δύο περιπτώσεις αντέδρασε εξαιρετικά.

Στο 60′ καλοχτυπημένο κόρνερ του Νάνου η μπάλα και με τον δυνατό άνεμο θα πάρει περίεργη πορεία προς τα δίχτυα ο Τζάνης όμως δεν θα αιφνιδιαστεί και θα καταφέρει να την μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ίδιος παίχτης του Ευβοϊκού ο Νάνος θα εκτελέσει στο 77′ ένα εξαιρετικό φάουλ από πλάγια και ο Τζάνης με υπερένταση θα απομακρύνει με το πόδι λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος.

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 10 λέπτο με μαζική άμυνα προσπάθησαν να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη και το κατάφεραν απέναντι στον πολύ καλό Ευβοϊκό.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κηρύκου και των βοηθών του Ρουμπή και Παππά.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Π.Ελευθερίου): Αγραφιώτης, Ντόϊ, Ντούρμας(80′ Π.Μπαρίτας), Θ.Μπαρίτας, Γκορτζής, Νάνος, Λύκος, Κικίδης, Σιαράπης(68′ Σκαρλάς), Τζάνος, Αν.Λάμπρου(46′ Μαστροχρήστος).

ΑΓ.Λουκάς(Δ.Γούναρης): Τζανής, Ρέτσας(58′ Ζώγας), Γκαρούτσος, Π.Φελέρης, Χ.Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης(88′ Γιαννούλης), Ν.Φελέρης(88′ Περήφανος), Ισούφ, Νικολάου(77′ Σταμέλος), Κωτσής.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ