Ο Ευβοϊκός ήταν το αφεντικό στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου στο ντέρμπι με την ομάδα των Κριεζών την οποία νίκησε με 2-1 για την 3η αγωνιστική των πλεϊ – οφ αποδεικνύοντας όσοι δεν τον υπολογίζουν στην μάχη του πρωταθλήματος είναι γελασμένοι.

Ο Ευβοϊκός ήταν ομάδα προπονητή έβγαλε ποιότητα και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε τόσο στο α’ όσο και στο β΄μέρος.

Από την άλλη η ομάδα των Κριεζών η αποδεκατισμένη ομάδα μόλις 3 αλλαγές στον πάγκο ήταν χλωμή προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε της έκοψε τα πόδια. Το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα με φάουλ του Πιλάτη.

                             ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ!

12′ Ωραίο μονοκόμματο σουτ του Λ.Σκαρλά μέσα από την περιοχή λίγο έξω από την εστία του Κελάϊ

20′ Ο Λύκος απέναντι από τον Κελάϊ θα διώξει έξοχα ο κίπερ σε κόρνερ.

26′ Ο Σιαράπης απέναντι από τον Κελάϊ σωτήρια η προβολή του Μπάνου που διώχνει τον κίνδυνο.

32′ 1-0 ΓΚΟΛ! Ο Λ.Σκαρλάς με ωραία κεφαλιά από κόρνερ του Λύκου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

40′ Εκτέλεση φάουλ του Νάνου ο Κελάϊ με υπερένταση σε κόρνερ.

53′ Ο Λ.Σκαρλάς απέναντι από τον Κελάϊ θα νικηθεί για ακόμα μια φορά από τον κίπερ.

55′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Κριεζά όταν από ολιγωρία της άμυνας του Ευβοϊκού ο Λαθουράς θα βρεθεί φάτσα με το τέρμα όμως ο Θ.Μπαρίτας με αυτοθυσία θα πέσει στα πόδια του απομακρύνοντας σε πλάγιο.

60′ 2-0 ΓΚΟΛ! Ο Λ.Σκαρλάς θα φύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση θα μπει στη περιοχή και θα σερβίρει στον Λύκο που θα πλασάρει από κοντά και θα κάνει το 2-0.

69′ Μακρινό σουτ του Τζάνου αιφνιδιάζει τον Κελάϊ αλλά η μπάλα θα βρει στο δοκάρι.

70′ Επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Λ.Σκαρλά κανείς συμπαίχτης του στη πορεία να τη στείλει στα δίχτυα.

92′ 2-1 ΓΚΟΛ! Καλοχτυπημένο φάουλ του Πιλάτη η μπάλα θα βρει λίγο στο τείχος και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας του Κ.Ιβάντζο.

94′ Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γκόρτζας θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και θα αποβληθεί.

Πολύ καλή η διαιτησία του κύριου Γκάτσου και των βοηθών του Πρίονα και Καμπούρη.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Π.Ελευθερίου): Κ.Ιβάντζος, Ντόι, Μαστροχρήστος, Θ.Μπαρίτας(74′ λ.τρ. Π.Μπαρίτας), Γκόρτζης(94′ κόκκινη), Κικίδης, Λύκος, Νάνος, Σιαράπης(62′ Α.Σκαρλάς, 74′ λ.τρ Σαλεμής), Τζάνος(93′ Ντόλας), Λ.Σκαρλάς(93′ Κούκουζας).

Κριεζά(Β.Καρατζάς): Μ.Κελαϊ, Μ.Κελάϊ, Σ.Αθανασίου, Τσαρουμής, Μπάνος, Α.Αλεξίου, Λαθουράς, Μπράχο(55′ Πιλάτης), Τσόκας, Περιβολάρης, Ποδαράς.