Με το επιβλητικό 0-5 πέρασε ο Ελλήσποντος από την έδρα του Ευβοικού Αγ. Νικολάου κρατώντας σταθερά την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Κώστα Καλλιμάνη καθάρισε τον αγώνα στα πρώτα 43′ που προηγήθηκε με 0-4 κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα Λήλα Βασιλικού για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας.

Ο προπονητής των “προσφύγων” ξεκούρασε τους Βασιλείου, Χιούσκα, Γεωργίου, και από το 54′ και μετά απέσυρε από τον αγώνα  τους Κατσίμπρα, Κουζούλογλου, Νικολάου, Ανέστη συν την απώλεια του τιμωρημένου Ντούμα που και πολλά παιχνίδια στα πόδια τους θέλοντας να τους έχει φρέσκους για την τετάρτη.

Ο Ευβοϊκός Αγ Νικ αγωνίζεται πλέον για την ιστορία της ομάδας με αξιοπρέπεια και σίγουρα πρέπει να χτιστεί από την αρχή την νεα χρονιά με στόχο την δημιουργία ενός υγιούς συνόλου που θα εκπροσωπεί τον πάλαι ποτέ πρωταθλητή Ευβοίας  στο πρωταθλημα της Β’ ΕΠΣΕ.

Το σκορ για τον Ελλήσποντο άνοιξε ο VAGAN(Bαγγέλης Ανεστης) στο 8′ με σουτ 0-1.

Πέντε λεπτά στο αργότερα στο 13′  ο Ζαχαρίας Κατσίμπρας με τον γνωστό του τρόπο κεφαλιά έκανε το 0-2 για τον Ελλήσποντο.

Ο Βαγγέλης Ανέστης στο 26′ με νέα κεφαλιά έκανε το 0-3 για τους Λαμψακιώτες.

Με καρέ των γκολ και τον νεαρό Κουτσαυλή σκόρερ στο 43′ με κοντινό πλασέ να γράφει το 0-4.

Στο 68′ του δευτέρου ημιχρόνου και ο VAGAN(Bαγγέλης Ανέστης) με σουτ έκανε το 0-5 σημειώνοντας χατ-τρικ στον αγώνα.

Εύκολο διαιτητικό απόγευμα για την Χριστίνα Κούκουρα και τους βοηθούς Γιάννη Κυρήκο και Θοδωρή Μαρίνο.

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Γρ.Μάλλιαρης):  Τσαβαρής, Παρίσης, Ντούρμας, Χρήστου, Ντούνας, Φιόλα (46′ Λάμπρου), Λύκος, Λ. Μαραγκός, Μπαρίτας, Τζάνος, Τόγκος.

Ελλήσποντος(Κ.Καλλιμάνης):Πολύδωρος, Γιαλός, Μυτάκης, Ντούκα, Γιογιός, Κουσερής, Νικολάου (64′ Νάνος), Κατσίμπρας (54′ Μάλλιαρης), Κουζούλογλου (58′ Βαρτζής), Ανέστης (70′ Ράλης), Κουτσαυλής.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ