Με 0-2 επικράτησε ο Μιαούλης Φύλλων στο γειτονικό ντέρμπι του Ληλαντίου πεδίου του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

Η ομάδα του Κώστα Παπαρίδη χρειαζόταν μόνο νίκη για να προκριθεί και το πέτυχε μια και ήταν ποιο αποτελεσματική από τους γηπεδούχους.

Στο 54′ λεπτό μετά από κόρνερ του πολύ καλού καλού Γιάννη Κατσαρή ο Κώστας Τρίκκας με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 90′ ο Κατσαρής έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Αγίου Νικολάου και με σουτ έγραψε το 0-2 που έδωσε την νίκη-πρόκριση στον Μιαούλη Φύλλων.

Ο Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου του Γρηγόρη Μάλλιαρη παρότι προσπάθησε είδε τις ευκαιρίες που είχε με κύριο εκφραστή τον Βαγγέλη Τζάνο να μην καταλήγουν σε γκολ ελέω τερματοφύλακα Τζαβαρή η αστοχίας δέχθηκε γκολ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και ηττήθηκε με συνέπεια τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού.

Τον αγώνα σφύριξε ο Γ. Τουλούμης με συνεργάτες τους Κ.Δάλλας και Β. Σιμιτζή 

Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου(Γρ.Μάλλιαρης):Βαβουλιώτης, Κυτίνος(64’Μάλλιαρης), Ντούρμας, Μπαρίτσας, Μπιτζανάκης, Πιτσινής(64’Μαστροχρήστος), Λύκος, Νάνος, Ανδρέου, Τζάνος, Παρίσης(75′ Σεφερλής).

Μιαούλης Φύλλων(Κ.Παπαρίδης):Τζαβαρής, Ζαχαριάς, Καρατζής(72’Μαραγκός), Πετράκης, Τρίκκας Π.(84′ Καρβελάς), Σελεμάι, Κατσαρής, Αντωνίου(72’Μπαλωμένος), Τρίκκας Κ., Γκομνής, Γεωργίου.

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ