Με 53 αθλητές-τριες συμμετείχε η αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα του Ευβοϊκού ΓΑΣ στον πρώτο αγώνα της σεζόν, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας.

Ο 1ος Αγώνας Επιδόσεων Αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών, είναι ένας νέος κύκλος αγώνων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, προσπαθώντας για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Στερεάς και Εύβοιας, και συμμετείχαν 250 αθλητές-τριες περίπου.

Πριν την έναρξη των αγώνων έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές-τριες των Πανελλήνιων Αγώνων Κατηγοριών, από την Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής και ταμίας της ΚΟΕ, κ. Σαραντίδου Ελευθερία.

Από τον Ευβοϊκό ΓΑΣ, το μετάλλιο της παρέλαβε η Πολυκαρπίδη Ειρήνη, η οποία είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄ το καλοκαίρι στους Πανελλήνιους αγώνες στο ΟΑΚΑ.

Από πλευράς επιδόσεων, αν και πολύ νωρίς για αξιόλογους χρόνους, όλοι οι αθλητές-τριες του Ευβοϊκού ΓΑΣ έδειξαν ότι άλλη μία χρονιά μπορούν να κολυμπήσουν γρήγορα.

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γ.Α.Σ.