*Γούβες: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Νέα ήττα που φέρνει την ομάδα του Ευβοϊκού Γουβών, μπροστά σε δύσκολη κατάσταση και που ΄΄χτυπάει καμπανάκι΄΄ κινδύνου…
Ο Αμαρυνθιακός παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπόρεσε και με σωστή αντίδραση όχι μόνο έφερε το παιχνίδι στα ίσια αλλά και να κάνει την ολική ανατροπή, φεύγοντας από την Β. Εύβοια, με το 3ποντο της νίκης, που τον έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας!
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους καθώς, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Ηλ. Ιωσήφ, μετά από ωραία προσπάθεια και δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0!
Πριν συμπληρωθεί όμως το 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ξεπερνώντας, τον αιφνιδιασμό, έφτασαν στην ισοφάριση! Ήταν το 9’ όταν από κοντά ο Τσούτσης έκανε το 1-1!
Συνέχισαν τις προσπάθειές τους οι δύο ομάδες, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, μέχρι την ολοκλήρωση του α’ 45λέπτου… Εδώ να σημειώσουμε ότι τραυματίστηκε (σκίσιμο στην μύτη), ο ποδοσφαιριστής του Ευβοϊκού Νίκ. Παπανδρέου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, για παροχή πρώτων βοηθειών… Με το 1-1 πήγαν οι δύο αντίπαλοι στ’ αποδυτήρια…

Στο β’ μέρος το παιχνίδι απέκτησε πολύ πιο μεγάλο ενδιαφέρον… Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και επεδίωξαν το γκολ, όμως επιθετικά δεν ήταν αποτελεσματικοί…
Ο Αμαρυνθιακός με αντεπιθέσεις προσπάθησε και αντέδρασε… Στο 52’ ο Δ. Σελίμης, ανατρέπει τον Β. Μυρτέζα, πέναλτι, το εκτελεί ο Αλμπ. Κοντρατζίου, όμως σε ετοιμότητα ο Φ. Μιλάνι, πέφτει στην πορεία της μπάλας, αποκρούει και την στέλνει στο δοκάρι και από εκεί απομακρύνεται…
Νέα αντεπίθεση , με τον Τσούτση στο 72’ να βγαίνει τετ-α-τετ, μετά από πολύ ωραία πάσα του Νάτση και να κάνει ψύχραιμα το 1-2!
Το γκολ έδωσε ώθηση στους Αμαρύνθιους, που συνέχιζαν να πιέζουν και στο 85’ κέρδισαν και πάλι πέναλτι, σε μια φάση ίδια με αυτήν του προηγούμενου, εκτελεστής αυτή την φορά ο Β. Μιρτέζα, που σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται, γιατί συμπαίκτες του είχαν μπει στην περιοχή… Το περίεργο ήταν ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε με …έμμεσο υπέρ των γηπεδούχων, για τη παράβαση!
Στο 90’ ήρθε και το 3ο γκολ για τον Αμαρυνθιακό, 1-3, με τον Τσούτση σκόρερ, πού έκανε χατ-τρίκ!

Διαιτητές: Χρήστος Σιαπλαούρας (Άκης Νέγρης-Διονύσης Παυλάτος).

ΕΥΒΟΪΚΟΣ Γουβών (Γιώργος Δημητρίου): Φ. Μιλάνι, Δ. ΣΕλίμης, Μαργέτης, Παπανδρέου (λτ 20’ Τσώνος), Γ. Στραφιώτης, Βούλγαρης, Βασιλείου (Χρ. Στραφιώτης), Δημουλάκης, Γαλιατσάτος (62’ Ν. Σελίμης), Ιωσήφ, Δ. Σαβόπουλος (55’ Γιάγκος).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Ερ. Τόρα, Α. Σεφερλής, Νάτσης, Πετρλακης, Κηρύκος (68’ Κιμουλιάτης), ΣΕλ. Μιρτέζα, Β. Μορτέζα, Ζάνιος, Αλμπ. Κοντρατζίου, Ε. Μιρτέζα (80’ Φτούλης), Τσούτσης (90+4’ Μεταξάς).