Ευχαριστήρια από Μακρυκάπα και Ζάρακες για την χορηγία του Στ. Σαραντόπουλου

0
633

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Οινοποιείας Πανταζή και του Αντιπροσώπου-διανομέα σε Εύβοια και Βοιωτία Στέφανου Σαραντόπουλου με τον 9.65 FΜ, έγινε πράξη η σκέψη της χορηγίας των εξόδων του ιατρού σε δύο παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου 23-24/03.

Μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, τα παιχνίδια, στα οποία έγινε η χορηγία ήταν: Μακρυκάπα-Σκεπαστή και Ζάρακες-Νηλέας Νεοχωρίου

Οι δύο γηπεδούχοι απέστειλαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις για την συγκεκριμένη χορηγία

Η διοίκηση της Μακρυκάπας αναφέρει:

Σε δύσκολες εποχές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό να εμφανίζονται άνθρωποι και εταιρίες που βοηθούν τις ομάδες με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας. Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε την χορηγία για την κάλυψη της αμοιβής του ιατρού, στον αγώνα μας απέναντι στην Σκεπαστή και μας ικανοποιεί περισσότερο ότι έγινε από τον Στέφανο Σαραντόπουλο, έναν άνθρωπο με πορεία στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας, την Οινοποιεία Πανταζή, με την συνεργασία του 9.65FM – Σταθμού των Εργαζομένων.

Μακάρι να δούμε αντίστοιχες κινήσεις και στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ

Η διοίκηση του Α.Ο Μακρυκάπας

Από την διοίκηση των Ζαράκων λάβαμε το εξής μήνυμα:

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο υπάρχει και βασίζεται στους ανθρώπους που το υπηρετούν από κάθε πόστο. Τα έξοδα είναι πολλά και είναι ελπιδοφόρο όταν βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται ανάλογα.

Ως διοίκηση του Α.Ο. Ζαράκων θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Οινοποιεία Πανταζή και τον αντιπρόσωπό της προπονητή Στέφανο Σαραντόπουλο που προσέφεραν την αμοιβή του γιατρού στο παιχνίδι με τον Νηλέα Νεοχωρίου, όπως και τον 9.65FM για την δική του συμβολή.

Ελπίζουμε η συγκεκριμένη κίνηση να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση

Με τιμή

Η διοίκηση του Α.Ο. Ζαράκων

Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη χορηγία θα επαναληφθεί σε δύο παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22-23/4.

Η κλήρωση για τα παιχνίδια θα γίνει εντός της εβδομάδας, παρουσία του Στ. Σαραντόπουλου και τα αποτελέσματά της θα τα πληροφορηθείτε στην εκπομπή “Με το 9.65 στα γήπεδα της Εύβοιας” κατά την διάρκεια των ματς.