Ευχαριστήριο Νικολέτου στην Α.Ε. Ιστιαίας «Ένα όμορφο ταξίδι έκλεισε τον κύκλο του»

0
161

Ανακοίνωση ευχαριστήριο προς την Α.Ε. Ιστιαίας στέλνει μέσω του «Δ&Α»,  μεσοεπιθετικός Γιώργος Νικολέτος λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά από μια πετυχημένη χρονιά με την Ιστιαία, η οποία αν και νεοφώτιστη κατάφερε να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή της στην κατηγορία, εκφράζει τις ευχαριστίες του, προς τον κόσμο, τη διοίκηση της ομάδας, τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στο προπονητή Λάκη Παπανικολάου.

Επίσης κάνει λόγο για ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι και εύχεται στην ομάδα την καταξίωσή της στην επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες.

«Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και ύστερα από ένα δύσκολο και συνάμα γοητευτικό ταξίδι 10 μηνών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΟΥ και ιδιαίτερα τον ΚΟ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που με την καθοδήγηση του κατόρθωσα να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου και να συμβάλλω πιστεύω ενεργά στην άνετη όπως αποδείχτηκε λόγω θέσης στον πίνακα της Τελικής Βαθμολογίας  ΣΩΤΗΡΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ…

Στην διαδρομή αυτού του 10μηνου ταξιδιού απέκτησα νέους καλούς και σπουδαίους φίλους στην όμορφη ΙΣΤΙΑΙΑ οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό τόσο της ΟΜΑΔΑΣ όσο και σε μένα. Όμως δυστυχώς τα όμορφα ταξίδια κάνουν τον κύκλο τους και νομοτελειακά κλείνουν ώστε να ανοίξουν καινούργια. Ελπίζω και Εύχομαι η ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ να βρει την θέση που της αξίζει στις Εθνικές Κατηγορίες γιατί είναι μια ΟΜΑΔΑ που δουλεύει υψηλά και επαγγελματικά πρότυπα.!!

Η πόλη αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι κοντά στην ΟΜΑΔΑ. Τέλος να ευχηθώ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σ όλους .ΦΕΥΓΩ κρατώντας τις καλύτερες ΣΤΙΓΜΕΣ και ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά στο μέλλον…»

Με εκτίμηση

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ