Ένας μεγάλος στόχος που έβαλε μετά την λήξη του πρωταθλήματος η διοίκηση της ΚΑΕ Γ. Σ. Κύμης, για το φετινό καλοκαίρι ήταν η δημιουργία ισχυρών τμημάτων υποδομής!

Τα τμήματα αυτά θα αποτελέσουν στο μέλλον την ″πηγή″ από την οποία θα μπορεί να αντλεί παίκτες, για την ″μεγάλη″ ομάδα του ΓΣ Κύμης που παίζει με απόλυτη επιτυχία στην Basket League.θ

Η πρώτη κίνηση ήταν να αναθέσει την τεχνική ηγεσία του Εφηβικού τμήματος στον πολύπειρο Γιάννη Πανούση, ο οποίος μέσω των tryouts που έγιναν με επιτυχία, στις αρχές Ιουνίου επέλεξε τους πρώτους αθλητές που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας. Ανακοινώθηκε λοιπόν από την διοίκηση του ΓΣ Κύμης, η συμφωνία και η έναρξη της συνεργασίας  με τους πιο κάτω καλαθοσφαιριστές:

 1. Φλεβαράς Τάσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ΑΕΚ και στο Μαρούσι,
 2. Κόνιαλης Μανώλης, αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΕ Παναγιτσας,
 3. Μπαρμπούρης Γιώργος, αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΕ Παναγιτσας,
 4. Σπύρου Βαγγέλης, αποκτήθηκε δανεικός, επίσης από την ΑΕΕ Παναγιτσας,
 5. Παγώνης Γιώργος, αποκτήθηκε δανεικός από την Ιτέα,
 6. Κοσμετάτος Βαγγέλης, δανεικός από τον Ερμή Σχηματαρίου,
 7. Ιωάννου Φίλιππος, αποκτήθηκε δανεικός από τον Αστέρα Αλιβερίου
 8. Γιώτης Γιάννης, πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Χαλκίδας και αποκτήθηκε σαν ελεύθερος

Οι συγκεκριμένοι οκτώ νεαροί παίκτες προστίθενται λοιπόν άμεσα στο ρόστερ του Εφηβικού τμήματος του ΓΣ Κύμης, όπου υπάρχουν ήδη οι Κουμιώτες αθλητές

 1. Βασιλείου Νίκος,
 2. Καπέλλος Νίκος
 3. και Τάσσιος Δημήτρης .

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, με την προσθήκη 4-5 παικτών, με στόχο να παρουσιαστεί ο ΓΣ Κύμης όσο το δυνατόν πιο ισχυρός με την έναρξη του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

***…οι ″8″ υπογράφουν στον ΓΣ Κύμης: