Κατώτεροι των περιστάσεων αποδείχτηκαν οι μικροί (παίδες Κ14) της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στον σημερινό νοκ άουτ αγώνα για την φάση των 16 του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ΕΠΟ στο Ενωσιακό γήπεδο καθώς γνώρισαν την συντριβή από τους, τουλάχιστον, δυο ταχύτητες ανώτερους πιτσιρικάδες της Πάτρας (Αχαΐας) με 5-1.
Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή ότι δεν θα πήγαινε καλά για την ευβοϊκή ομάδα καθότι από το πρώτο λεπτό η εστία του τερματοφύλακα μας πήρε …φωτιά και άσχετα αν δεν κάηκαν αμέσως τα“μπατζάκια“ των μικρών μας (το πρώτο γκολ το δεχτήκαμε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τα άλλα 4 στο δεύτερο ημίχρονο) η κατάσταση έδειχνε ότι η ευβοϊκή ομάδα υπολείπεται από αυτήν της Αχαΐας παντού.
Πάθος δύναμη ταχύτητα, πρώτοι στη μπάλα,ατομική κατάρτιση πολύ πιο πάνω από τους δικούς μας και για να μην τα πολυλογούμε ΟΜΑΔΑ με το ταλέντο να περισσεύει και καθένας από εμάς τους λίγους(μεταξύ αυτών ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου,ο γραμματέας Γιώργος Πίσχινας και ο ταμίας Αντώνης Παπαδάκης) που παρακολουθούσαμε τον αγώνα απλά να θαυμάζουμε αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον,το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί αυτός είναι ο σκοπός της διεξαγωγής του συγκεκριμένου πρωταθλήματος ,η ανάδειξη του ταλέντου των μικρών και που δεν είναι κακό να είναι κάποιος καλύτερος από εσένα.

Αντίθετα κάποιο μάθημα θα πήραν σήμερα οι μικροί της Εύβοιας που σίγουρα χρήσιμο θα τους είναι για την επόμενη μέρα γιατί και τα παιδιά της Εύβοιας διαθέτουν πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και ασφαλώς η σημερινή τους ήττα δεν διαγράφει την μέχρι σήμερα πορεία τους όπου κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι σε έναν δύσκολο όμιλο στην προηγούμενη φάση.
Ήταν η σημερινή ήμερα,ο σημερινός αγώνας, μια άσχημη παρένθεση στην πολύ καλή πορεία που είχαν καταφέρει μέχρι τώρα και ασφαλώς τους αξίζουν συγχαρητήρια.

ΕΠΣ Ευβοίας Κ14 (Π. Ελευθερίου): Προκ. Μπασινάς, Θαν. Συκάς (56′ Ιω. Κικίδης), Νεκτ. Αλαφάκης, Αγγ. Ελευθερίου (64′ Κηρ. Κουβρούκης), Χρ. Ντούρμας, Κων. Μυτάκης, Νίκ. Πάνου (56′ Δ. Χατζηλάμπρου), Αναστ. Συνοδάκης (44′ Χρ. Πόγκας), Κων. Τοκπασίδης (44′ Ανέσ. Μπεληγιάννης), Βελισ. Βελής, Βασιλ. Μπρατσιώτης (65′ Κων. Πέππας).

ΕΠΣ Αχαΐας Κ14 (Δ. Κάκος): Γεωργόπουλος (62′ Σουγλέρης), Ανδριακόπουλος, Πετρόπουλος (57′ Ντούνης), Τσαούσης (63′ Μπλάντα), Κασσάς, Λενής (53′ Πέτρου), Τιμοθέου, Ορτέτζιος (59′ Βλάχος), Στρέκλας, Πετράτος (53′ Παπαηλίου), Κωνσταντόπουλος (57′ Κατσαΐτης).

Για περισσότερες φωτογραφίες του αγώνα Ευβοια Κ-14 – Αχαια Κ-14(Παίδες) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ